---> Paii... Trebuie sa mergi in locuri publice. (Gen.: Mall`uri) si acoloo sunt o gramada de oameni.
---> Fiecare fata/femeie e rea in felul ei. Deci... nu exista nici`o fata care sa fie buna - buna - buna.
---> Apropo. vrei sa fie si frumoasa si desteapta si. buna? Camm rar astfel de fete.
Se gasesc peste tot.Mai greu, dar gasesti.Incearca in liceul tau, la biblioteca, in locuri din astea mai rafinate asa.Si eu tot 16 ani am
.
Pai cunoaste si tu lume noua nu numai prieteni qre sa te duca la curve ). Du-te in parc
nu ca tigara in mana si bereea
incearca si tu sa pui ochii pe una mai cuminte (chiar daca pe viitor o sa sufere mlt cu tine )
fate interesat d ea cu daca ai experientza la curve imposibil sa nu reusestisa cuceresti o fata asa normala
dui o floare, cere nr d tel, invit-o la un suc numai fi vagabont nu trebuie sa iti zca nmn... fa tu singur
off baietii astia
Sper cu te-am ajutat
Nu stiu...incearca pe la biblioteca,scoala,activitati extrascolare, cluburi-nu cluburi d`alea- si app uita-te cum e imbracata si machiata-curvele se observa de la kilometrii departare, doar cei/cele ca ele nu le observa. Fundita...
GligoreMihai întreabă: