| acvilasurprinzatoare112 a întrebat:

problema mea,nu stiu daca poate fi numita o problema, consta in faptul ca sunt putin altfel decât celelalte fete...am 14 ani jumate,nu am avut un iubit pana acum,lucru cu care pot spune ca ma mândresc, insa celelate colege ma cred cam ciudata.in viziune lor cred ca sunt ratata si se mira foare mult cand afla ca nu am avut un iubit.nu stiu,ele vad lumea altfel, cred ca daca se despat de "marea lor iubire a vieții" pe care o cunosc de 3 zile, s a sfârșit lumea.mie mi se pare absurd, a început sa mi fie sila cand le aud vorbind asa.adica niște copii de 14 15 ani stau si se gândesc NON stop la iubirea lor,care nici nu cred ca poate fi numita iubire, mai degrabă una foarte superficiala.in fine,dați mi iste sfătui cum pot sa le indur converstiile astea stupide, cand ma gândesc ca mai am un am pana sa meg la liceu... sper din suflet ca măcar acolo sa găsesc pe cineva de parare cu mine.aici in clasa nu sunt condamnata sa stau cu ele,uneori prefer sa stau singura,dar ma plictisesc enorm,insa uneori e mai liniștitor. apropo,stau câteodată si ma întreb, credeți ca problema este la mine?

9 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Absolut deloc problema nu este la tine ai putea sa le raspunzi "mai bine mai astept sa am o relatie adevarata nu ca voi 3 zile"Ignora-le o sa ajunsa vai de capul lor peste ceva timp daca de acum sunt asa.Nu ar mai trebui sa iti petreci timpul in compania la astfel de persoane

Răspuns utilizator avertizat
| neutrino a răspuns:

Oamenii inteligenti platesc tribut pentru calitatile lor!

| Ciumpi35 a răspuns:

Problema nu e la tine. Fiecare are parerea lui, gandirea lui. Ignora-le si incearca sa-ti petreci timpul cu baietii daca, cu ele nu te intelegi.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prima parte a micii tale povesti, pare mai de graba un jurnal din care reiese apasat ideea ca esti mult diferita de restul fetelor, insa diferenta pe care vrei s-o arati, vrea sa fie una de asa natura, incat restul fetelor sa para niste naive...ratacite etc.

Nu cred ca este ceva gresit ca niste fete de 14-15 ani, sa aiba prieteni, atata vreme cat prietenia isi pastreaza limitele, chiar si asa, pe baza unor vorbe si constatari personale, cred cu tarie ca tu una, suferi negresit de narcisism.

Nu este nevoie sa cauti cuvinte magice si fraze prin care tu, sa poti combate niste opinii contradictori cu ale tale, atata timp cat singurul tau scop, pare sa fie acela de a face dovada ca tu detii adevarul, perfectiunea suprema, vrei sa arati ca esti mult mai desteapta decat restul fetelor, dar daca vrei sa arati asta, atunci cand contrazici pe cineva: ARGUMENTEAZA, iar diferenta de opinii, nu trebuie sa duca la ostilitate.

Sa arati ca esti mai inteligenta decat anumite persoane, pur si simplu nu te mai avanta fara invitatie, in discutiile lor, doar pentru ca iti place sa fii in centrul atentiei, unde desi presupui ca acolo se invarte rahatul, nu vad de ce, daca te crezi inteligenta, ai tendinta sa-l rascolesti.

Singuratatea pe tine una, o sa te ucida lent si bine, atata vreme cat perfectiunea pe care ti-o asumi si care nu-ti apartine, este falsata si-ti este umbra, risti sa iti faci foarte greu prieteni, si vina ta este ca: crezandu-te perfecta, intr-o lume imperfecta, ai judeci pe cei din ochii tai, chiar daca nu ai dreptul, si mai ales, dupa propriile tale legi.

Sa arati ca un bat este gresit, pune-l pe al tau langa, si spera sa fie drept!

| SpawNury a răspuns:

Problema nu este la tine, stai linistita, esti perfecta daca gandesti asa. Doar nu le baga in seama. Daca ele vor sa guste din acadea la 14/15 ani, s-o faca. Noi, CA BAIETI, la 14/15 ani ne gandeam la fotbal, iarna la partie sau la teme. Acum la 14 ani fetitele vor ce nu trebuie. Pacat, ce sa zic. Tu vezi-ti de treaba ta, ai tot timpul sa-ti gasesti iubit. E cam devreme acum, asa cum zici si tu. Vrei sa-ti dau un sfat despre cele care te cred ratata? Asteapta inca un an, doi. Probabil cand vor ajunge in liceu se vor strica la corp si vor merge cracanate ca niste tarfe. Ca asa patesc majoritatea. Atunci ai toate cuvintele din lume sa le zici cum vrea cotu' tau ca ele sunt de fapt cele ratate. Pa-pa. happy

greece12
| greece12 a răspuns:

Nu pot decat sa te felicit,daca erai in fata mea,te-as fi imbratisat de bucurie!
Ai fost crescuta foarte bine,ai principii,maturitate si bun simt,lucrul asta nu ma asteptam sa-l vad,sincer!
Esti mult mai matura decat colegele tale si ai alte prioritati in viata,baietii si povestile de "iubire" nu sunt centrul lumii tale,iar superficialitatea a devenit dusmanul tau direct.
De fapt,asta nu suporti,superficialitatea cu care colegele tale se reped sa se indragosteasca,sa "iubeasca" in doar trei zile si apoi sa sufere secole intregi pentru o "despartire".
Fetele astea,au o lipsa teribila de afectiune acasa si au nevoie sa o extraga de oriunde si cu orice pret,asa ca isi fac singure scenarii,monteaza decorurile in mintea lor si se reped la primul nefericit care le iese in cale.N-au alte nevoi.
Tu,esti echilibrata si ti-e greu sa faci fata atacului asta de dulcegareala generala,ai reactiile unui om sanatos inchis intr-o casa de nebuni.
Si,pentru ca esti mai matura si mai sanatoasa decat ele,va trebui sa le tratezi cu indulgenta.
Nu e nevoie sa le asculti,ia-ti casti si asculta muzica in pauze,ia o carte si citeste,discuta cu profesorul cu care ati avut ora si cere-i lamuriri,scrie intr-un caiet sau intr-un jurnal ceea ce simti si vei putea rezista mai bine.
E adevarat ca asta te va izola cumva,dar oricum,deja esti ca o insula intre ele,tu si cu tine,colegele tale plutesc in lumea lor roz si nu le poti scoate de-acolo.
Peste zece ani,cand tu vei fi cu facultatea terminata si cu o cariera promitatoare in fata,multe dintre ele vor lucra sau vor fi casatorite sau mame,regretand ca s-au grabit si intrebandu-se de ce nu pot fi si ele ca tine.
Diferenta insa, a inceput de acum.
Tu o stii, o vezi si o intelegi, ele nu.
Si nu stiu cate si daca o vor intelege vreodata.
Ramai asa cum esti si mergi pe drumul tau, este cel mai bun!
happy

| Andreiu68 a răspuns:

Buna.Eu am 16ani si 1luna si nu am avut nici eu niciodata o prietena si nici sarut pe buze.Dar nu ma ingrijoresc.Getele alea sunt niste ratate si vor sa fie si ele fetite.E iubire de aia seaca la 14 ani si aa 1luna sa stai cu un baiat, nu le mai baga in seama