Mai cred ca e bine safaci plangere la politie daca stii cu nu ai facut nimi grav....chiar nu poti traii asa.:0 e viata ta totusi nu o poti lasa sa ti-o strice tooata lumea! Te pup ai grija de tine. fundita; o3!?
Cel mai bine, e sa faci o plangere cum ai zis si tu, doar politia poate rezolva problema asta:-s e destul de grava cum ai zis si tu nu poti sa-ti traiesti viata tot timpul intr-o asemenea teama, sa iti fie teama sa mai iesi din casa. Nu, neaparat trebuie sa iei legatura cu politia. Succes si numai bine![stiu ca ai nevoie:*]
Plangerea la politie ecea mai buna alternativa dacat sa te sufoce parintii cu prezenta lor peste tot.
Partea cu politia cred ca e cea mai buna.Adica te batut si te-a facut de ras era posibil sa te omoare deci... oricum tu ai folosit violenta verbala ar trebui sa explici insa poate te vor crede pe tine vinovata, dar de la violenta verbala ana la violenta fizica nu e mult dar nici putin. poate ar trebui sa mergi la politie si sa le spui asa cred eu. una e sa jignesti pe cineva la calc dintr-o simpla incurcatura alta e sa bati pe cineva in mijlocul trotuarului.
sper ca te-am ajutat putin. Ceao si succes.