In primul rand, categoria acestei intrebari ar fi mers mai mult la "Dragoste si sex" dar este bine si aici pentru ca este o intrebare de adolescente, si eu am 14 ani; mi-a venit, dar tu ai tot timpul sa-ti vina, pana la 16 ani! prietenei mele nu i-a venit si are 15 ani; nu trebuie sa te ingrijorezi, menstruatia vine cand nu te astepti, trebuie sa te protejezi ca niciodata nu sti; de exemplu eu: ma duceam la piscina, si cand ma duc in baie sa-mi iau costumul, am vazut ceva pe chilot, am chemat-o repede pe mama [doar eram speriata, niciodata pana atunci nu mi-a venit asa ceva pe chilot am inceput a plange ca nu mai ma puteam duce la piscina [p.s: nu ai voie sa intri in apa cand esti pe menstruatie, pentru ca iti vine tot mai mult] deci sa lasam asta deoparte si sa revenim la tine, cum spuneam nu te ingrijora pentru ca nu este grav, ai timp pana la 16 ani! debia atuncea daca nu ti-a venit este o problema!
Nu-i nimic poate sa-ti vina si la 15 si la 16 ani sau mai tarziu, depinde de fiecare organism :*
Unele fete se maturizeaza mai greu. cunosc o persoane caruia i`a venit la 16 ani. dar nu este normal nici asa... dar mai asteapta.
Nu`ti face griji, iti va veni cand organismul este destul de pregatit pentru aceasta schimbare, mie mi-a venit la 15 ani
Buna.
Nu ai ce face.Nu poti sa-ti grabesti menstruatia nici sa vina nici sa treaca...
Asteapta si "va veni".sau daca esti ingrijorata mergi la doctor
Buna.Nu e nimic rau in asta. Menstruatia e semnul trimis de corpul tau prin care semnalizeaza faptul ca a ajuns la pubertate.Lipsa ciclului menstrual se numeste amenoree.Nu cred ca ar trebui sa iti faci griji. Bucura'te de timpul asta in care nu trebuie sa te ingrijorezi in legatura cu lucrul acesta. Sper ca te'am ajutat. Funda?:X
Nu te ingrijora! Asta epinde numai de corpul tau. Probabil nu esti foarte dezvoltata. Nu e nimic grav. Eu stiu pe cineva caruia i-a venit abia la 17 ani.
Sper ca te-am ajutat!
Nu iti fa griji.toate la timpul lor...crede-ma cand o sa ai si o sa le auzi pe celelalte fete ca nu au o sa spui:ce norocoase sunteti!
anonim_4396 întreabă: