| bellagabriella2000 a întrebat:

Buna PTU imi place de un tip care are 12 ani si nu stiu cum sa ii spun ca il plac imi dati un sfat? Dau funda :****

Răspuns Câştigător
| AndreeaCoco a răspuns:

Nu-i spune direct, da-i de inteles prin gesturi mici, vorbe care sa-i dea de inteles ca il placi. Succes. Funda?

7 răspunsuri:
| Silvia93 a răspuns:

Esti prea mica pentru prostii de genul, stai cuminte in banca ta.
daca chiar vrei sa ii spui ii spui direct ca iti place sa petreci timp cu el, il inviti in parc dupa scoala, va scrieti biletele etc

| lpavel a răspuns:

Acel tip de fapt e un copil ca si tine de altfel, tie poate iti mai zburda mintea dar lui sigur nu, habar nu are de dragoste big grin mai asteapta si tu cel putin 2 ani...

| Anonimaa129 a răspuns:

Bună! Păi, ar trebui sa incepi usor, sa discuti mai mult cu el, poate chiar zilnic, sa incepeti sa glumiti,sa radeti împreună, sa iesiti,mai intai ca prieteni, sa va apropiati. Iar apoi, poti sa incepi sa-l privesti intr un alt mod, si sa te comporti mai diferit cu el, să-i dai impresia ca-l placi. Si apoi, usor, usor, iti faci curaj si îi spui: uite, esti un tip foarte ok, esti ceea ce mi as dori eu, si chiar esti dragut, inteligent, etc..si te plac mult! Succes.laughing :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

''Tip'' la 12 ani? E doar un pusti, draga... daca vrei eu totusi o sa te ajut, asa din mila, dar am nevoie de mai multe detalii. Daca e cu tine in clasa, e destul de simplu... daca nu se complica putintel treaba. Deci e sau nu e pustiul acela cu tine in clasa?

| MskDesign a răspuns:

laughing laughing laughing
Iti place de un tip de 12 ani?! Tu cati ani ai? 10-11?

| RedheadOnTheRun a răspuns:

1. Awww, ce dragut!
2. Ala nu e un "tip" ci e un copil :) ca si tine, banuiesc.
3. Cumpara-i o masinuta :))
Acu' serios, atata vreme cat nu cauti relatie si nu e decat o joaca, spune-i pur si simplu ca il placi. Poti sa-i "spui" si indirect, prin tachinari, prin apropiere, prin joaca.
Eu totusi te sfatuiesc sa lasi lucrurile asa, sunteti prea mici pentru "iubeala". Mai aveti de crescut, inca e vremea de joaca si prosteala. O sa vina si vremea de lucruri serioase, ai o intreaga viata de adult pentru alea, pe cand copilaria e mult mai scurta si mai importanta. E timp pentru toate! :)

| darrio2007 a răspuns:

Tip la 12 ani? Ala e copil in toata regula.Aici este TPU nu PTU.Mai bine ti-ai vedea de papusile tale.