Buna!
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Fata mea... cu toata parerea de rau pentru ce ti se intampla..ma intreb cum iei si 6 la scoala cand tu nu stii sa te exprimi in limba romana. Ce ai postat mai sus e dezastru. Pentru viitorul tau... apuca-te de invatat. Nu o face pentru mama sau pentru altii ci pentru tine. Nu stiu ce varsta ai dar trebuie putina seriozitate si din partea ta daca vrei sa te ia lumea in serios.
Iar daca mama iti vorbeste cum ai exemplificat mai sus, sa-i fie rusine! Nu exista scuza pentru asa exprimare indiferent de ce face copilul. Si apropo de ce faci tu. E clar ca nu pricepi de ce esti certata pentru ca nu ti se explica frumos, probabil ca nici ai tai nu mai au rabdare sa-ti explice de ce e important sa porti ochelarii aia sau de ce pastila se ia la o anumita ora ca sa-si faca efectul tratamentul. Ai numit lucrurile astea "inutile" si asta spune tot despre puterea ta de intelegere. Sfatul meu e mai multa seriozitate la scoala si vei vedea cum se schimba si atitudinea mamei. E oricum spre binele tau.
user449549 întreabă: