Mintea mea nu poate sa te uite. Ochii tai ii vad inainte sa ma culc, nici eu nu stiu ce mi-ai facut [:-P]
Te sarut, iti spun cat insemni pentru mine, tu zambesti, ma privesti, nu vrei sa se termine []
Un ideal ireal, eram nimic pan-acum ceva vreme. Cu tine tot ce-i ireal am uitat ce vrea sa-nsemne
Vreau sa traiesc sa zambesc si sa gust viata asta langa tine. Ai reusit sa ma lasi fara trecut intr-un prezent viitor de armonie []
Vreau sa zburam printre priviri false minciuni si ura lumii. Sa inchidem ochii si sa zburam sa nu ne pese de ce spun unii []
E o poveste fara nume si fara autor scrisa cu parfum d aripi albe care se zbat in zbor
Eu si tu... suntem perfecti intr-un cadru imperfect []
Dac-ar fi ceva pe lume pentru care as muri nu as sta deloc pe ganduri stiu ca ochii tai ar fi. Ochii tai ii confund mereu cu marea, ma inec in ei. ei imi spun ce vrei []
Nu-mi pasa ce spun altii nicidecum, sa fiu fericita asta imi doresc acum []
Esti gandul meu bun cand ma ascund in fum si spun ca poate o sa am cu tine un final de drum
Ia-ma de mana, liniste-te suntem doar noi 2.Nu stiu daca ti-am zis " ador buzele tale moi’’
La pieptul tau incet cand ma asez... inchid ochii si visez, dar de parfumul tau ma trezesc. Gresc oare cand iti spun ca te iubesc? Nu cred ca sincer si din suflet stii ca eu il rostesc
Ne regăsim în ce e simplu, ştiu…Că e un film, că mâncăm, cumpărăm ceva, Că zboară perne sau fugim într-o vacanţă, da... Avem probleme ca şi alţii noi, Însă iubirea e un joc ce îl câştigi în doi... Este o mica parte din melodia JerryCo - Da!
Mentosaane întreabă: