Barbatii folosesc adesea cuvintele ''Te iubesc'' pentru a putea ajunge in patul unei femei(asta nu inseamna neaparat ca si simt acest lucru)!
Femeile pe de alta parte atunci cand li se reproseaza ''nu ai incredere in mine, nu ma iubesti'' sunt dispuse sa riste si sa faca dragoste-desi acest lucru e o tampenie uneori -adica tocmai fiindca poate sa astepte o persoana poate demonstra ca poate sa iubeasca!
Adica femeile pot face orice pentru iubire, iar baieti pot sa iubeasca in schimbul dragostei.
Bărbații vor sex. Pentru sex pot să și iubească.
Pe de alta parte femeile vor iubire pentru asta pot să facă și sex.
Asta așa... să nu o mai luam pe șleau, pe ocolite.
Apoi a fi de acord cu chestia asta este cu totul o alta discutie (așa ca idee...
"Și zeii invidiază femeia". De crezi că a pedepsit-o cu "curgere de sânge"
să nu-i zicem ciclu menstrual.)
Arata-mi aceea femeie care nu simte nevoia de a face sex.Care nu tanjeste dupa acel trup transpirat deasupra ei care sa o faca sa uite cum se scurg minutele pana la apogeul 'vieti'.
Exista 2 categori de femei. Cele care recunosc ca le plac, si cele care nu recunosc. Sunt genu de barbat care nu ma hranesc cu iluzii, vreau doar adevarul.Cand aud unele smiorcaite "Eu nu vreau sex ". Bine puisor, dai drumu la manastire.Inteleg ca nu poti face sex cu orice barbat iti iese in cale.Dar urasc cand aud " eu nu vreau sex ". Daca mi se spune 'nu vreau sex acum ' e ok.