| kittycool a întrebat:

Buna puteti sa imi raspundeti si mie la o intrebare?
aceea ar fi : Bill[Tokio Hotel]si Tom[Tokio Hotel]au ID-uri de mess?
Daaca il stiti mi-l puteti spune si mie va rog multhappylove struckhappylove struckhappylove struckhappylove struck

Răspuns Câştigător
| Mikiidutsaa a răspuns:

Hey. happy
Nu, Bill, Tom, Georg si Gustav nu au iduri de mess. big grin
Au declarat oficial, intr'un interviu ca nu au timp pentru asa ceva, si chiar daca ar avea, ar fi prea multi fani, iar Messengerul are o limita de contacte. Deci nu numai ca nu ar putea accepta toate contactele fanilor, dar nu ar putea nici sa vobeasca cu fiecare in parte - nu au destul timp la dispozitie.

happy Sper ca te'am ajutat si ca ti'am fost de folos. Daca vrei, lasa'mi idul tau pe privat, putem sa mai vorbim pe mess, tinand cont de faptul ca aman2 suntem fane Tokio Hotel.

Keep Rockin'! \m/

1 răspuns:
| Alecssa a răspuns:

Am si eu o intrebare pentru tine: daca ai avea id. urile lor, ce.ai face? Crezi ca ar sta toata ziua buna ziua sa vb cu tine?
Nu se va intampla asta din 2 motive:
1. Nu au timp de asa ceva, gandeste.te si tu, au si ei prieteni, familie, n.au timp sa vb cu ei, dar apoi cu tine.
2. Fiind 2 persoane cunoscute, au si fani, dar si persoane care le doresc raul, de unde pot stii ca tu nu esti al 2. lea caz?
Si acum, pentru ati raspunde la intrebare:
Daca esti atat de "fana" pe cat pari, ai fi urmarit si u cateva interviuri cu ei. Astfel, ai fi vazut ca au declarat ca nu au conturi pe retelele de socializare, id etc. Si chiar daca au, iti dai seama ca nu au ca nume "billkaulitz" sau chestii de genu oh go on