anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Puteti sa imi spuneti si mie cum sa ma imprietenesc cu o fata cu care am foarte foarte foarte multe lucruri in comun(suntem aproape la felbig grin) insa nu prea e prietenoasa? Este chiar prietena pe care as vrea sa o am big grin. Noi vorbim(nu foarte mult pentru ca nu prea e prietenoasa) asa adica suntem prietene dar as vrea sa fim prietene si mai bune! De curand, la noi in clasa a venit o fata noua care sta aproape de fata cu care as vrea sa ma imprietenesc. Merg acasa de la scoala impreuna si se inteleg foarte bine. S-au imprietenit mai repede de cat mine cu fata aceea. Si eu sunt prietena cu acea fata(nu pentru ca si fata cu care as vrea sa ma impreietenesc pe care o cheama Andreea e prietena cu ea). Insa totusi as vrea sa fiu mai apropiata de Andreea deoarece avem mai multe lucruri in comun. Imi spune si mie cineva cum sa fac ca eu si Andreea sa fim cele mai bune prietene? As vrea sa fim prietene si cu cealalta fata insa mai asa... deoarece nu este genul nostru...Insa initial as dori sa imi spuna cineva cum sa ma imprietenesc cu Andreea! VA ROOGG! dau FUNDA la cel mai bun raspuns:X:X!

Răspuns Câştigător
| Shawty a răspuns:

Pai invit-o la tine la un film (floricelele sa nu lipseasca), sau sa faceti poze impreuna sa va uitati in reviste sa jucati carti pe pedepse. Puteti sa iesit la un suc sa mergeti in parc.Sau atunci cand plecati de la scoala mergi si tu cu ele chiar daca casa ta nu este in drumul ala vei ocoli putin pentru o viitoare cea mai buna prietena si dezvolta supiectele pe care le aveti in comun iar daca si fata cea noua marge cu voi incearca sa nu o excluzi se va simti prost... dar partea buna este ca veti deveni toate trei prietene si asa poate si fata cea noua va ajunge sa aiba aceleasi gusturi ca si voi si veti fi prietene bune.Happy End. Succes! Funda? Sau Vot Te Rog.

3 răspunsuri:
| TitiDrLove a răspuns:

Cred ca inca esti micuta de gandesti asa. cele mai bune prietene / cei mai buni prieteni. in momentul in care ai sa cresti nu ai sa mai zici ca ai un prieten cel mai bun.Toti vor avea egalitate in fata ta. exista exceptia la 1, 2 care ai incredere si poti discuta orice.asta depinde si de caracter si nu poti aplica tu metode ca sa o faci sa fie cea mai buna prietena daca nu ii castigi increderea, insa prietena simpla poti fi oricui.

| Cathy_5203 a răspuns:

Pai, apropie-te de ea, stai mai mult prin preajma ei, inerca sa faci lucruri si sa participi la activitati pe care le face si ea. Si eu am fost in situatia asta. Sunt doua fete la mine in clasa ca sunt din gradinita impreuna si eu am venit dintr-a 3 a si m-am imprietenit cu una dintre ele care sta langa blocu meu. si acum suntem apropiate cat de cat...ma rog, incearca sa o indepartezi putin pe fata noua de Andreea, astfel incat tu si Andreea sa aveti timp sa va imprieteniti mai bine...eu asa fac cu prietena mea si tinem legatura mai des, din cauza ca eu si ea participam la o activitate la care cealalta fata cu participa deci SUCCES!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tie iti plac fetele sau baietii?hee hee