| AnemonaP a întrebat:

Puteti sa imi spuneti un proces istoric important desfasurat in spatiul romanesc in secolul al XVI-lea si un factor favorabil acestuia? Chiar nu stiu ce sa scriu! Sterg dupa intrebarea,nu sariti aici repede ca imi fac temele, e un subpunct

8 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Of, Luano, Luano. Ba ai de dat BAC-ul, ba trebuie sa mergi la facultate in SUA, ba fiica ta nu stiu ce a facut. In fine. Scrie despre Unirea de la 1600, cea infaptuita de Mihai Viteazul happy

| AnemonaP explică (pentru AFR81):

Daca esti redus mintal incat nu stii ca poti fi admis la facultatile de afara fara a fi dat bacul inca, nu mai comenta prost

| AFR81 a răspuns (pentru AnemonaP):

Ar trebui sa-mi multumesti pentru ca te-am ajutat. Nu stiu cine e mai redus mintal. Cineva care a luat BAC-ul, care e student la o facultate, care, de bine de rau, a citit cateva (mai multe) carti la viata lui sau o fata care cere raspuns la o problema atat de banala.

La scuzi ca eu la cls a12-a,la 17 ani nu am experienta ta de viata cu facultate absolvita sa stiu raspunsul la atat de multe intrebari! Cu atatea carti citite ar fi fost logic sa iti dai seama ca pun mereu intrebarile cu un scop, iar in alta tara esti admis inainte de a absolvi liceul happy Invata!

| AFR81 a răspuns (pentru AnemonaP):

Nu iti cere nimeni sa ai cunostinte vaste in orice domeniu la varsta asta, nu asta e problema. Fii respectuoasa.

Ma faci redusa mintal pentru ca sunt,, o fata care cere raspuns la o problema atat de banala". Orice intrebare pe care o pun aici, mi o asum