| ody a întrebat:

puteti sa ma ajutati si pe mine peste cateva zile e majoratu unei colege, ce as putea sa ii cumpar? dau fundita.multumesc

7 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Din punctul meu de vedere este bine sa-i iei ceva care sa-i ramana multi ani. Si atunci eu m-am gandit la un tablou. Daca ai bani i-ai un lantisor din aur sau ceva asemanator C red ca astea ar fi cele mai indicate Pa

| Alina_9354 a răspuns:

Pai stii vestitele cadouri,, la panarama,, care nu ar trebui sa lipseasca de la un majorat:un scutec, o suzeta, un vibrator, un biberonlaughing asta doar daca vreitongue iar un cadou mai normal ar fi niste bijuterii, daca ii place sa cante la un instrument pui bani cu mai multi sa il luati, sunt zute de posibilitati dar conteaza si gusturile ei! Daca e o persoana careia ii place sa se imbrace, sa fie in pas cu moda ai putea sa-i iei o pereche de pantofi, o rochie, o bluza! Bafta:*

| LucianaaaX a răspuns:

O rochita, un lantisor, un inel, trusa de machiaj, pantaloni, bluza, telefon mobil, un tablou mai scump, un parfum, o placa sau un ondulator.
smug

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai un ursulet ceva frumos... iar dupa aceea o pereche de cercei sau un lantic si sa il pun intr-o cutie mica.acpoi aceea cutie in alta cutie si tot asa.si din cand in cand sa ii mai pui cate un biletel "mai incearca". succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea, din fericire te pot ajuta cu ceva.
Acum cateva zile am cautat despre zodia mea si pe un site scria, spun eu, totul despre aceasta zodie... inclusiv ce cadouri prefera persoana cu zodia respeciva.
Uite, eu iti dau un site, spune direct despre zodia mea pentru ca m-am gandit ca daca-ti spun doar site-ul o sa-ti ia mai mult sa cauti pentru ca si mie mi-a fost greu sa gasesc, trebuie doar sa schimbi cu zodia prietenei tale.
http://www.acvaria.com/astro-zodia_gemeni.php?p=astrologie
Mult succes!