| vasile09 a întrebat:

Buna,

puteti sa-mi spuneti va rog, cei care stiti, cum se poate face retragere numerar paypal? am niste puncte pe net pe un site dar nu stiu cum se face retragerea de bani, am ales ca modalitate retragere numerar paypal dar inca habar n-am in ce consta, va rog mult daca puteti sa-mi dati o informatie in acest sens, nu prea am umblat cu tranzactii pe internet si nici cu accesarea vreunui card de pe internet. mersi mult

1 răspuns:
| stef87 a răspuns:

Daca ai cont acolo si incercat sa faci o retragere probabil ai vazut ca ti se cer datele privind cardul de debit/credit. Va trebui sa le dai adresa, datele personale pe care le cer si acele cifre de pe card fara de care nu se poate face nicio operatie online cu cardul. Daca ai fi cu domiciliul in SUA, ai avea acces si de retrageri in contul bancar.
Iti recomand sa incerci sa utilizezi acei bani de pe paypal direct, fara retragere (banii sunt trecatori, oricum ii folosesti).
Iti mai pot recomanda Moneybookers (actualul skril), acestia acorda o mai mare libertate in ceea ce priveste depunerea/utilizarea/retragerea banilor. (paypal e in mare pentru americani)