| CatLover6666 a întrebat:

Bună! Recent am fost operată de apendicită și n-am mai mers la școală de aproape 4 săptămâni iar la unele materii n-am suficiente note(o notă maxim două lipsă). Ce o să se întâmple?

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Ia legatura cat mai repede cu acei profi, unii din ei sigur vor da dovada de bunavointa si empatie, oferindu-ti ocazia sa faci un proiect sau ceva pe care sa iti mai puna o nota. Daca nu, intreaba tu in mod politicos de optiuni din astea.Sau intreaba daca se poate sa iti dea test din anumite capitole.Eu mai aveam colegi in aceasta situatie si se rezolva mereu.Trebuie doar sa arati si tu ca vrei, mai ales ca nu-i placut pentru nimeni sa piarda vremea in toamna, nici pentru tine, nici pentru profesori.Bafta!

| CatLover6666 explică (pentru dullcat):

Îți mulțumesc pentru sugestie! La o materie am reușit cat de cat să fac rost de o note printr-un proiect.

| dullcat a răspuns (pentru CatLover6666):

Foarte bine! Bafta si la celelalte!

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poti fi lasata corijenta la materiile la care nu ai suficiente note.

Dar de ce nu ai fost la scoala?
Operatia de apendicita este cea mai simpla si usoara operatie, putand merge la scoala dupa 1 saptamana ori tu ai lispit 1 luna, de ce?

| CatLover6666 explică (pentru Violleta2022):

Am avut complicații cu operația.

| Violleta2022 a răspuns (pentru CatLover6666):

Inseamna ca ai scutire medicala pe toata perioada aceia, nefiid nici o problema din acest punt de vedere, ca profesorii te pot asculta acum si-ti pot incheia media cu 2 note.

| vatadezahar24 a răspuns:

Bună! Ia legătura cu fiecare profesor, explică-le în detaliu problema pe care ai avut-o iar aceștia ar trebui să te ajute, cu un proiect, cu o notă pe tema, și așa mai departe. Dacă totuși nu rezolvi, vorbește cu părinții tăi să rezolvați situația la direcțiune.

| Sectretul2010 a răspuns:

Posibil repetenta sau corigenta, dar dacă părinții tai vorbesc cu directorul/directoarea sau cu dirigintele și sa le spună ca ai avut o problema si nu ai putut și îți iei scutire