| AndreeaIsabella a întrebat:

Bună, recent am iesit cu un tip. Noi ne cunoaștem de mult timp, deoarece de multe ori ne-am mai văzut prin cluburi, dar niciodată nu am vorbit, ne cunoaștem din priviri, ca să zic așa. Așadar am ieșit cu el, iar pe lângă asta erau și prietenii lui, iar eu am rămas oarecum aiurea, deși mă anunțase și el înaintea întâlnirii că nu o să fim singuri. Am zis că ok, mai bine așa, avem ce vorbi. A fost groaznic, marea majoritate a timpului am stat zâmbind și râzând, pe lângă asta am vorbit și cu el destule, dar nu îndeajuns. Plus că unele discuții nici măcar nu mă priveau. Concluzia mea este că el a fost în largul lui, iar eu m-am simțit stresată tot timpul. În fine, la sfârșit îmi plătește cafeaua și mă întreabă dacă vreau să ne mai vedem, iar eu i-am zis că: da, dacă îți face și ție placere, desigur. Ajungem acasă, logic că aveam și seen de la el, deoarece nu mi-a mai raspuns de când ne-am văzut și eu sinceră să fiu mai fac și primul pas din când în când (însă nu tot timpul, totuși), dar nu sunt genul de tipă care să stea și să îl aștepte pe el. Faza e următoarea, nu i-am mai dat eu mesaj, deoarece mă gândeam să nu par prea insistentă, ori băgăcioasă, am așteptat de data asta și am așteptat mult și bine că nu am mai primit nimic. Și logic că eu m-am gândit că poate nu i-am plăcut, posibil că am lăsat o impresie rea etc etc. Ieri mă trezesc la propriu cu un mesaj de la el, cu o poză spunand: scuze, din greșeală. Îmi venea să râd, e puțin ilogic să o trimiți din greșeală pentru că nu mă mai aveai la recente, noi n-am mai vorbit de duminică, ai stat și ai căutat conversația, te-ai cam străduit să lași mesajul ăla. Iar eu i-am raspuns cu un doar: e ok și logic că am primit seen. Acum eu mă gândeam să îi trimit un mesaj în care să îi spun că ceea ce a făcut el e cam, meh, ai lăsat practic pe cineva cu ochii în soare laughing. Dar nu știu, nici nu știu ce să fac sau ce să cred în primul rând, de aceea vă întreb pe voi. Mulțumesc frumos pentru ajutor happy.

3 răspunsuri:
| SandraEve a răspuns:

Eu zic sa o lasi balta. In primul rand nu mi se pare ok modul lui de abordare a unei intalniri. Iar apoi daca nu ti-a mai trimis nimic de atunci, e clar ca nu prea vrea sa mai vorbiti. Faza cu poza, hmm nu stiu. Poti sa ii atragi atentia ca nu s-a comportat tocmai ok si pe viitor, cu alte fete, sa fie mai educat

| Freya1 a răspuns:

Eu cred ca nu are rost sa iti mai bati capul cu el.
Daca era un baiat ok probabil te invita la o intalnire in care sa fiti doar voi doi, sa va puteti cunoaste.Adevarul e ca trebuia sa mergi si tu cu cineva daca ai stiut ca vine si el cu cineva, dar acum fapta e consumata.
Lasal in pace ca nu esti tu roata lui de rezerva sa te caute doar cand se plictiseste.

| Adry05 a răspuns:

Nu-i scrie din astea, n-o sa rezolvi nimic doar o sa pari penibila si disperata si o sa rada de mesaj cu prietenii tai si o sa zica "o mai stiti pe x aia de am luat-o cu noi? Uitati ce mesaj imi da". Iesi din situatia asta cu demnitate si ignora-l complet, si daca iti scrie, da-i si tu cu seen.