anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna! Recent am inceput sa ma apropii de baiatul pe care il plac si na ma iau de el(in gluma) dar din cate vad,el de fiecare data cand are sansa sa vorbesca cu mine se duce la grupul sau de prieteni(in care cateodata nu e bagat in seama); sau de exemplu odata vorbeam cu el si cu o colega(cu care se intelege ff bine si glumeste cu ea, dar cu mine nu) si cand a avut sansa sa plece a plecat la grupul sau de prieteni, sau de exemplu cand i-am zis sa imi scrie numele pe o foaie l-a scris gresit si nu prea parea sa ii pese, numa cu mine ii asa. De exemplu cu toate fetele glumeste dar cu mine mai rar;(sau odata a aflat ca plac pe cineva si a zis ca nu are rost si sa il las in pace) si cum v-am zis, a plecat din mijlocul conversatiei la prieteni lui. Nu sunt deloc enervanta, chiar majoritatea colegilor ma plac, iar eu stau cu bff lui in banca si ne intelegem de minune si cateodata face misto de mine cu el. Credeti ca nu ma place?

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

" baiatul... de fiecare data cand are sansa sa vorbesca cu mine se duce la grupul sau de prieteni...credeti ca nu ma place?"

nu-ți mai pierde vremea cu el, nu e interesat. No problem - e plin de ei!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cred că te.

| dullcat a răspuns:

Buna.Daca te placea si el, nu cred ca ar fi reactionat asa. E probabil ca nici glumele tale sa nu fi fost intelese, si atunci considera ca doar faci misto de el, ceea ce nu-i placut pentru nimeni.

| sammie a răspuns:

Nu e interesat de tine.

| AmandinaDragan a răspuns:

Nu este interesata de tine.