| Cavy a întrebat:

Recent am inceput sa plac un băiat(sa il numim G), care la prima vedere părea sa ma placa si el (m-a ținut de mana, era sa ma sarute, ma inviata afara)...totul pana când a inceput tamtamul (bff meu mi-a zis ca o fata din clasa (sa o numim A)i-a zis ca sunt gravidă, A fiind fosta prietena cu G (s-au certat asa ca nu mai erau apropiați ) asa ca i-am zis lu' G ce a zis A despre mine. El s-a luat de ea, A spunandu-i ca nu e adevarat ) si acum el ma crede mincinoasă, nu am mai vorbit de 1 săptămâna si nu stiu cum sa il uit. Si pana la urma am aflat ca bff m-a mințit. Ceva sfaturi sa il uit? DAU FUNDAsad

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Floria_Ioan_1996 a răspuns:

Nu esti calculator sa dai asa usor delete, nu poti sa il uiti, tot ce poti face este sa nu iti mai pese de el, am patit acelasi lucru, o fata dupa care am fost innebunit 2 ani, pana cand mi-a zis ca nu sunt atragator, si in mentiea mea eram ceva gen gata nu mai o sa iubesc niciodata, am plans 2 zile la rand apoi am inceput sa observ ca nu ma mai intereseaza de ea,ii dadeam mesaj tot mai rar,a inceput sa devina frustrant asa ca nu mai vorbesc cu ea,fa cat mai multe chestii pentru a iti ridica morarul de exemplu : Sa iesi afara cu prietenii,Sa te plimbi (Cu bicicleta,trotineta, rolele etc) sa socializezi, sa faci cat mai multe chestii ca sa ai programul plin si sa nu te gandesti la el, eu am invatat frontflip si am iesit cu trotineta in skate parc-ul din IOR acela inchis, Nu te mai gandi, iti face rau... serios

4 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Atunci cand esti singura, nu ai cum sa alungi gandurile ce te bantuie. big grin
Cauta alt baiat si investeste timp si sentimente in noua relatie.winking

| Plato a răspuns:

Intr-adevar, grosolana problema, terifianta suferinta prin care treci. Trebuie sa stii ca iti intelegem nenorocirea. Din pacate, oamenii sunt prea ignoranti in fata acestor dezastre sfasietoare, ei concentrandu-se in continuare pe probleme superficiale precum foametea din Africa, razboaiele din Siria, Iran etc, si uita ca exista oameni care au pe bune o problema grava ce necesita imediata rezolvare, asa cum ai tu.
Off, lumea asta. Sper sa treci cu bine prin aceste momente, nu-mi pot imagina ceva mai grav decat ce patesti tu.

| Violleta2022 a răspuns:

Focus pe carte si il vei uita!

| Andreeush a răspuns:

Cu timpul îl vei uita.
Trebuie să îi mai cauți, să nu încerci să vorbești cu el.