| Username204 a întrebat:

Bună! Recent am schimbat liceele din cauza unor probleme personale. Acum sunt la un liceu destul de bun din oraș pentru care am muncit sa intru, doar că primesc bullying din cauza faptului că sunt de la țară. Sunt timid și nu știu ce sa le zic, mi-e rușine de locul meu natal și mi-e rușine sa vin la liceu din cauza privirilor pe care le primesc atunci când sunt nevoit sa plec mai repede de la ultima ora pentru a nu pierde autobuzul.

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Sa nu-ti fie niciodata rusine de locul unde te-ai nascut.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să nu îți fie.

| dullcat a răspuns:

Buna.Din pacate, gura lumii nu o poti astupa. Arata-le ca desi esti de la tara, asta nu e motiv sa te hartuiasca sau sa faca misto de tine, deoarece esti la fel de capabil ca cineva de la oras, si poate chiar mai capabil deoarece tu ai de infruntat si alte provocari zilnice pe langa cei care doar petrec timpul aiurea in fata unui ecran dupa scoala.Nu te vei mai intalni oricum cu acestia dupa ce termini, asa ca nu trebuie nicio secunda sa iti pese de parerea lor.

Stiu ca simti nevoia puternica de a te integra si socializa, insa asta nu inseamna ca trebuie sa accepti orice sau sa stai pe langa persoane cu un caracter mizerabil.Sunt sigura ca iti vei face prieteni pe parcurs si acestia te vor placea asa cum esti.

| anonim3247 a răspuns:

Nu îi bagi în seamă.

| anonim3247 a răspuns:

Tu trebuie să înveți să termini liceul ăla.

| anonim3247 a răspuns (pentru anonim3247):

Peste tot se fac diferențe între colegi

| sammie a răspuns:

Nu-i băga în seamă.

| regina20033 a răspuns:

Consider că e imposibil sa nu pui la suflet tot ce auzi în jurul tău. Totuși, trebuie sa înveți din greu și sa te focusezi pe persoana ta, evoluează în fiecare zi pentru a arata lumii, dar cel mai important ție, ca minciunile despre tine nu sunt adevărate iar originile nu trebuie sa te tragă în jos, ci sa te facă sa iti dorești mai mult și sa lucrezi pentru a-ți îndeplini scopurile! Fii tare, nu le răspunde niciodată, deoarece acești oameni se hrănesc cu răutate și cu faptul ca cineva suferă! O sa crească și o sa regrete ceia ce fac acum. Universul e un boomerang, asa ca așteaptă ca ceva bun îți va veni în cale!