| Bairam_Stefy_1989 a întrebat:

Recent m-am despartit de prietenul meu. Am aflat ca ma insala cu o alta fata de la munca si acum imi da tarcoale un baiat care ma place de ceva vreme. El are prietena, este logodit si recent si-au cumparat casa. Imi face chestii pe care nu le inteleg, de exempul un baiat m-a luat sa stam unul langa altul sa-i arate unei fete daca ne-ar sta bine impreuna, el s-a rosit la fata, azi ma astepta sa vin la munca, eu incepeam la 4 el termina la 3. Niciodata nu a stat peste program mai mult.Am vazut ca mai flirtreaza si cu o alta fata care a venit acum noua la munca si este frumisica si arata bine si ea.Nu stiu ce sa cred, ma place sau ar vrea sa ma aiba pentru o noapte? Multumesc

4 răspunsuri:
| DrLover a răspuns:

Eu cred că vrea doar aventură cu tine și după aceea trece la colega. După care se face om de casă, e căutător de trofee. Nu vrea nimic serios cu tine. Doar din când în când sex. Dacă are deja casă cumpărată nu o să o părăsească pe iubita lui actuală.

| SilentRain a răspuns:

E logodit deja si se mai uita si dupa alte fete, tu chiar nu iti dai seama, e clar ca vrea doar aventuri

| Violleta2022 a răspuns:

Nu cred ca te place, eu cred ca este un curvar, care place toate femeile si care nu se multumeste niciodata cu ce are.
Asemenea barbati sunt buni de tinut la distanta, pentru ca nu va fi niciodata al tau, dar va profita de tien cat de mult poate.

Răspuns utilizator avertizat