Parera mea este ca ar trebui sa il lasi pe el sa te caute, daca nu te cauta inseamna ca cel mai probabil dintr-un anumit motiv si-a pierdut interesul fata de tine, in opinia mea nu cade bine unei fete sa fie insistente, chiar daca nu o sa te mai caute nu trebuie sa te intristezi, baieti mai sunt si e doar o chestiune de timp pana vei gasi persoana potrivita.
Sper ca te-am ajutat.
Tu arati ca fata basic de 13 ani care e topita dupa unu, care inca crede in fazele astea cu seen-u si mai stiu eu ce cand el poate era ocupat si avea treaba. El deja o ajuns la stadiul ala sa te joace pe degete si cum vrea el, ai grija.
Asa mi s-a intamplat mie doar ca eu sunt baiat.Am vorbit cu o fata mai mult timp pe c2me si mi-a cerut insistent Facebook-ul .I l-am dat si dupa discutiile nu mergeau cum mergeau inainte, imi raspundea greu si cand raspundea o facea foarte scurt. Daca am vazut am lasat-o in pace.Parerea mea este ca poate la tine pe Facebook a vazut mai multe poze cu tine si poate in mintea lui poate erai altcumva fata de cum te-a vazut in poze.Eu zic sa il lasi in pace, pana la urma noi trebuie sa fim cei care insista nu voi