Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 11 Martie 2025 sunt:
Vrei să îți dezvolți gândirea critică și abilitatea de a ține un discurs argumentat? Oferim o invitație la cursul practic de debate pentru adolescenţi.
Concurs! Hai la una din Şcolile de vară pentru adolescenţi organizate de Fundația Calea Victoriei!
S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatia Tu ai incercat-o?
Bună …am 16 ani, de mult timp vreau și eu un iubit.o afecțiune, nu stiu..toată lumea are nevoie de asta ..prietenele mele au, toate, și cele care nu au tot le place cineva ..in schimb pe mine,...? (mai mult)
Kent d-lux gold is mai slabe decat kent 6? am observat ca is mai lungi si mai groase dar scot putin fum
Ce părere aveți de copii de la Valeriu braniste Lugoj (cei care ați fost)
Buna la toata lumea stie cineva ce pot face cu credit dupa cartele daca este vreo metoda de ai scoate in bani
Salut! In septembrie 2024 am inceput liceul, pe un profil de turism si alimentatie, unde am avut parte de o clasa buna, unde ma intelegeam cu toti, dar la sfarsitul primului modul mi- a fost acceptat...? (mai mult)
Salut.Cred ca stiti fenomenul bullying, in Romania este intalnit cam in fiecare zi.Am trecut prin acest fenomen acum doi ani, abia am scapat si am ajuns in clasa a 11 si nu is prea bun la nimic, mai...? (mai mult)
La ce profil de liceu ar trebui sa merg? Care îți oferă cele mai mult oportunități pentru cariera?
Buna,se preda cumva matematica la liceul de arte, clasa a 12-a?
Bună, de câteva zile încep să mă sperii in somn, de exemplu aseară s- a întâmplat de două ori când am pus capul pe pernă când eram pe punctul de a adormi dintr- o dată m- am speriat de ceva...? (mai mult)
Voi ce spuneti in legatura cu psihicul si fizicul, chiar au puterea asta de a se vindeca singure? Adica fara tratament si asa, doar cu o altfel de gandire, cu mancare sanatoasa odihna samd?
A mai patit cineva sa fie somnambul incontinuu? De aproape 2 saptamani mi se intampla asta si n- am nici o idee care este cauza, nu merg la medic deoarece nu cred ca are rost. O data am patit sa ies aproape...? (mai mult)
Buna, am o problema pe care nu stiu cum sa o explic si sa o gestionez. Eu am 29 de absente(3 nemotivate/14 motivate cu scutire medicala/12 cu cerere de invoire). Diriginta mi- a spus ca este bine si ...? (mai mult)
Sa spunem ca ai o boala sau o problema si nu cunosti cauza si vrei sa o afli pentru a o elimina, cum procedezi?
Pareri https://therapiummed.com/?
Salut! Am 12 ani, fac 13, mi- a venit menstruatia cred acum 2 luni. Ceva de genul, nu mă înțelegi greșit dar am sânii foarte mici, adică FOARTE mici față de prietenele mele, care uneori rad...? (mai mult)
M a sunat un robot si a spus ca mi-a scris ca are nr meu de whatsapp si are sa imi spune ceva, oare ce e cu asta? Ar trebui sa ma ingrijorez? Insa nu a facut asa, nu mi-a scris
Am blocat un cont de brawl din cauza ca am dat cuiva și nu mai voiam să aibă contul. Contul este blocat și am vorbit să- mi pot recupera, am dat datele și am dat și dovadă ca îi contul meu, ...? (mai mult)
As avea nevoie de un sfat sau chiar si o parere.De aproximativ un an eu nu mai am nici o prietena, si imi lipseste mult chestia asta, sa am cu cine sa ies la o cafea, sa povestim, sa vorbesc cu ea ...? (mai mult)
E adevarat ca daca fumezi doar o tigara sau doua poti fuma si zilnic ca nu ai ce sa patesti?
Cat timp se pastreaza buna carnea cruda in frigider?
Dacă mă apendicită și m-am constipat ce să fac? Dau funda
Buna seara,am farul foarte rar si imi pica foate mult cand ma piaptan,fac dus etc... Puteti sa imi dati, va rog, niste remedii naturale?
Buna seara! Am parul foarte rar si imi pica foarte mult,la dus, cand ma piaptan etc. Puteti sa ma ajutati cu niste remedii naturale, va rog?
Bună, sunt la liceul pedagogic(clasa a 9a) și doresc să ma transfer din a 10a, însă nu știu dacă să risc, dar va voi spune motivul pentru care vreau să ma transfer. Totul era bine până acum...? (mai mult)
Salut, am 17 ani si as vrea sa lucrez ceva part time sau in weekend, unde as putea gasi astfel de job si ce domenii pentru sub 18 ani
Buna TPU. Cum setez pe Facebook ca like-urile și reacțiile de la poze sa le văd doar eu? Multumesc
Aveti idee unde se promoveaza cont de only?
Bună! Am 16 ani și nu mi stă gândul la relații momentan dar un băiat tot voia să mă "combine, , iar eu am încercat să i dau de înțeles ca nu vreau nimic, a fost cam dezamăgit, iar mie nu-...? (mai mult)
Bună,am visat că bărbatul meu avea treabă cu angajata lui, deșii s au auzit zvonuri că e adevărat (în prezent), voi ce spuneți?
Salut, TPU, am și eu o mica dilema.Sunt într- o relație cu cineva, de scurt timp, ce- i drept, dar asta nu înseamnă că eu nu exist...Adică da bine ne vedem la școală nu cer acum să îmi aducă...? (mai mult)
Buna! Cand fac contact vizual cu cineva, la ce ochi trebuie sa ma uit? In urma cu un an, am inceput sa am o fobie si de aceea nici nu mai pot sa fac contacte vizuale. Mereu cand vad ca cineva se uita...? (mai mult)
Salut! Am si eu o intrebare: daca instalez FiveM pe gta 5, mai merge GTA online cand mai vreau sa il joc si pe acela? Multumesc! (Mentionez ca am GTA 5 pe Rockstar Games Launcher)
O plorecla pentru un bff pe care o cheamă Claudia?
Daca vreau sa intru la Eugen Lovinescu pe filologie bilingv portugheza, trebuie sa stiu deja portugheza la un nivel avansat? Sau trebuie sa dau vreun examen specific pentru a intra?
Daca am făcut doar 10 clase de profesională și nu am terminat și a 11 mii se acordă diplomă de 10 clase?
Cum trebuie sa ii spui de frizura buzz cut unui frizer care nu intelege cand ii spui asa?
Salutare, caut si eu un magazin springfield in Bucuresti, aveti idee cam pe unde sunt si cum pot ajunge de la gara de nord?
Este ceva gresit că atunci când penisul este erect sa nu îl pot trage complet pielea de până jos?
Buna, am o intreabare poate cineva poate sa imi dea o parere, am stat 2 ani impreuna cu un baiat si acum de la o cearta ne- am despartit, la nervi eu i- am dat papucii, acum el mi- a zis sa luam o ...? (mai mult)
Buna am o intreabare poate cineva poate sa imi dea o parere, am stat 2 ani impreuna cu un baiat si acum de la o cearta ne am despartit, la nervi eu i- am dat papucii, acum el mi- a zis sa luom o pauza,...? (mai mult)
Am o întrebare, eu sunt virgin, in stare erecta nu îmi pot decalota penisul decât parțial, iar daca incerc mai tare devine dureros, in stare flască pot decalota complet, m- am informat și am...? (mai mult)
Se intampla in general sa se intoarca inapoi o persoana in viata cuiva caruia i- a gresit? De exemplu sa spunem asa ca "x" s- a folosit de "y" candva si s- a rupt legatura, se va intoarce inapoi "x" la...? (mai mult)
Ce credeti, de ce dau in general fetele la baieti invitatie de revolut? Ca sa ia ele toti banii sau? Cum e in cele mai multe cazuri?
E normal ca secretia mea sa fie ca albusul de ou dupa circa 3 zile de la ovulatie sau e vb de vreo infectie? tin sa mentionez ca nu am nicio durere nici nimic helppp
Este normal ca secretia mea sa fie prevum albusul de ou la cateva zile dupa ovulație sau este vorba despre o infectie?
Buna. Mie imi place de un baiat, dar cred lui ii place de prietena mea cea mai buna. Oare ce pot face? Parca nu ii mai suport deja, pentru ca noi 3 suntem in aceeasi clasa, si ma simt prost rau, dar...? (mai mult)
Mai este Grecia în Uniunea Europeană?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hannah Montana
Vrei si tu ce-i mai bun din ambele lumi? Afla cat de multe stii despre serialul Hannah Montana chiar acum!