La varsta ta nu are ocirum nici o importanta dac esti frumoasa su urata, ca nu te expune nimeni la expozitie sa te marite sau sa te vanda!
Ai grija sa inveti pe rupte ca-i important sa iei note foarte mari la scoala, sa intri al un liceu foarte bun si de aoclo vei avea tu tuimp sa te ocupi de tine, de fata si corpul tau, care oricum acum sunt in crestere si dezvoltare, fiindca esti inca copil.
Aratatul ala bine conteaza dupa 16-17 ani, cand vrei sa ai si tu un prieten, cand esti destul de dezvoltata fizic si mental...
"vreau sa fiu în centru atenției mereu și toată lumea sa ma vrea"
Sper să-ți treacă.
Draga mea, trebuie să înțelegi că e imposibil sa te placa toată lumea. Înțeleg că vrei sa fii in centrul atenției și să obtii validare, dar nu poți să o ai de la toată lumea.
Stai liniștită că nu toți au ceva cu tine, asta e doar in mintea ta.
In afara de fizic, trebuie sa ai grija și de comportamentul tau.
De cate ori pui aceeasi intrebare? Rog administratorul sa se sesizeze si sa iti stearga contul
Draga mea, înainte de a lăsa un răspuns, asigură-te de 3 ori te rog. În primul rand am întrebat doar o data, și în al doilea rand, am cerut niște sfaturi nu are nici o treaba răspunsul tău cu intrebarea mea
Daca vrei sa fii in centrul atenției, ori te bagi in ganguri si devii o stoarfa, ori te apuci de invatat sa iei numai 8-9-10 sa te vorbeasca toti ca esti tocilara.