Buna! Cel mai probabil se iau de tine din cauza faptului ca esti timida si reactionezi la rautatile spuse iar asta ii incurajeaza sa continue cu ele. Nu ai cum sa-i schimbi daca asa sunt ei dar poti sa te schimbi tu. Da-le peste nas cu ceva, incearca sa-i ranesti si tu. Arata ca nu esti ranita si o sa inceteze. Unde ai mers in afara de liceu si lumea te-a criticat pentru felul in care arati? Esti sigura ca nu-i faci sa spuna asta prin atitudinea ta? Cum te simti, asa te vad ceilalti. Daca esti tu tipa din poza, arati foarte bine si esti frumoasa. Nu vad nimic in neregula la tine.
Eu nu reacţionez in nici un fel, pur si simplu plang pe ascuns. Si da, eu sunt in poza dar aveam vreo 12 sau 13 ani atunci
Reactionezi, chiar daca tu nu vezi lucrul asta. Sunt mici semne care dau de inteles ca te deranjeaza ceea ce spun. Ai incercat sa vorbesti cu parintii tai sau/si cu diriginta? E destul de nasoala situatia. Am fost si eu in situatia cand toti comentau despre mine, mai ales la liceu, dar nu s-a rezolvat nimic pana nu l-am terminat. Te-ai gandit sa te muti? Alt colectiv, alta tu. Ai putea chiar sa iti faci o schimbare care sa te faca sa te simti mai bine in pielea ta.
Hmm si s-a produs o asa mare schimbare la greutate?
Am vorbit cu mama. Mereu ma încurajează.
E bine ca ai pe cineva alaturi.
Problema ta e atitudinea, nu kilogramele. Garantat. Esti foarte timida, tacuta si se vede ca te oftica glumele lor. Acum, ori incerci sa fii mai intepata, ori aia e, astepti pana termini scoala...dar vecini nu ai? Prietene prin vecini?
Elenastoica9 întreabă: