| pitikaaaa a întrebat:

Rog seriozitatewinking
As vrea sa stiu cat mai multe pareri legate de urmatoarea situatie:
Bunicului meu i s`a facut rau acum 2 serii si a fost dus la spitalwinking iar o doctorita a zis cica"Pai dc sa-l mai internam ca si asa e destul de batran( el avand 98 de ani... e tatal lu` tataia). E si tatai`miu i`a zis"Bn atunci da`mi un tratament si il fac eu acasa" la care aia"eee bine bine il internam". Iar acum bunica-miu e intr-o stare jalnica.straight face adica sta in pat paralizat si e tratat ca un cac*twinking.
Acum si intrebarea:Vi se pare normala chestia asta?

Ps:Asistentele si doctorele sunt foarte nervoase din cauza ca vai nu li se da spaga.
Iar din cauza asta matusa mea cand a fost sa-l viziteze bunica-miu avea cac*t la c*r.winking si a trebuit ca ea sa-l spelestraight face...ca asistentele "au uitat"

Styu e bataie de joc dar chiar asa? Adica traim in Romania dar nun ma asteptam sa fie asa.straight face

Răspuns Câştigător
| Laura_2393 a răspuns:

Din pacate asa este. Daca este ceva mai grav poate ar trebui sa incercati sa faceti rost de niste bani pentru doctor si asistente, alfel astia sunt instare sa il lase sa moarasad

4 răspunsuri:
| Miяu a răspuns:

Asa este Romania!

Imi pare sincer rau de strabunicul tau...

Dar nimeni nu poate schimba tara asta.
Idem Laurawinking

| Nicoleta a răspuns:

Asa se intampla in majoritatea cazurilor.Sunt si unele exceptii, dar asta se intampla rar.Nu mi se pare deloc normal.Fiecare are dreptul la viata, iar intr-un spital toti ar trebui sa fim taratti la fel, indiferent de varsta, bani etc.
Spun AR TREBUI, pentru ca nu se prea intampla asta.La fiecare operatie, internare etc, trebuie sa te duci la medic, asistente cu "cutiuta de bomboane si plicul cu bani" ca sa fii luat in seama.
Asta e Romania.

| SEAL a răspuns:

Nu e treaba asistentelor sa stearga oamenii la c*r nu intra in obligatia lor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat, m-am dus dupa un avort menstrual la urgenta noaptea cand au inceput durerile in dreptul vezici, dureri de nu puteam sa merg, si doctorita de garda a spus ca trabuia sa vin pe zi si a facut un scandal de am inceput sa plang, si mi-a spus ca nu am probleme ginecologice, sa ma duc la un urolog, binenteles ca nu mi s-a gasit nimic, totul era din acel avort menstrual.eu nu as lasa sa profeseze.