| seherezad a întrebat:

Rog seriozitate! Nu am de gand sa pun si eu inca o intrebare doar de dragu de a o pune sau de a face misto ca si restul, va atentionez, NU GLUMESC, in urmatoarele![si scuze de categorie nu am stiut unde s-o pun]

In ultima vreme mi-s-a intamplat o serie de lucrui iesite din comun. Imi lasam seara ceva pe birou iar dimineata nu mai era sau era spart sau era in alt loc. Nu avea cine intra in camera mea deoarece eu o incui mereu si sunt singura care are cheia[asa am fost obisnuita de mica sa fac]. Se sparg lucruri in casa fara sa fac nimic, cad obiecte, dispar obiecte. Am crezut ca e vreo gluma proasta de-a surorii mele, caci obisnuieste sa ma tachineze dar a patit-o si ea, si a venit la mine plangand si jurandu-se ca nu a facut nimic[e cu 4 ani mai mica ca mine]. Apoi au observat si ai mei aceste intamplari sa le zic asa. Au dat vina pe Atifa, apoi m-au banuit pe mine. Toate pana intr-o zi cand eram toti la masa impreuna cu varul meu Mahdi si se aude in salon o bufnitura puternica, tata a fugit sa vada ce s-a intamplat... A crapat masa[de sticla] din salon, toata era sparta in miii si mii de bucatele. Si nu numai astea cred ca nu are rost sa mai povestesc caci ati inteles ideea. Ce as putea face, nu stiu la ce sa apelez, la cine. unde? Si daca ma va crede o copila care are chef de glume proaste, serios, nu glumeschappy chestiile astea sunt realehappy
Cine se crede in stare sa ia intrebarea mea in serios si sa ma ajute si pe mine?

2 răspunsuri:
| bluesky a răspuns:

Vorbeste cu un preot si povesteste-i lui, spune-i sa sfintiti casa, sau maslu, cu mai multi popi. Rugati-va si tineti post.

| uitaaaaa a răspuns:

Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa-ti convingi parintii sa mearga la biserca si sa stea de vb cu preotul.si eventual o sa vina sa sfinteasca casa succes!happy