anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

S`a intamplat vreodata sa vi se intample o minune? Nu stiu, ceva ce ar fi putut sa se intample doar cu ajutorul lui Dumnezeu, ceva ce era imposibil si totusi s`a intamplat sau pur si simplu ceva ce sunteti sigur ca era dat de El? Fundabatting eyelashes

Răspuns Câştigător
| Angyclon a răspuns:

Pai, mi s-a intamplat ceva chiar zilele astea. un baiat din clasa mi-a furat inelul de aur. Toti stiu ca el ia lucruri dar niciodata nu pot dovedi. Niciodata nu a dat nimic inapoi si nu a marturisit nimic. In ochii profilor este un copil model si de aceea acestia nu si-l pot imagina furand. mama mea mi-a zis sa nu iau inelul la scoala, pentru ca e de aur si il pierd. nu am crezut-o. Am ascuns de mama faptul ca l-am pierdut. baiatul respectiv nu prea ma suporta. Nici eu pe el. Eu, in general sunt cam nedumerita in privinta religiei. Totusi, incerc sa nu fac pacate, ma rog in fiecare seara si dimineata, si dupa rugaciuni in spun dorintele, si il rog pe Dumnezeu sa ma ieste pentru toate pacatele mele si sa ma ajute sa imi indeplinesc dorintele. In seara zilei in care el mi-a furat inelul, m-am rugat si atunci am "testat" intr-un fel. M-am rugat sa imi recuperez inelul mamei si l-am rugat pe Dumnezeu, cu umilinta, sa-mi dea un semn vag ca el exista. l-am rugat ca daca el chiar exista si are grija de mine acolo sus, baiatul sa vina la mine sa imi dea inapoi inelul de bunavoie. (el urma sa il amaneteze ca sa isi ia tigari si era aproape imposibil sa mi-l dea inapoi, nimic nu il forta sa faca asta, eu am parut nepasatoare ca sa nu plang in fata clasei)
A doua zi, il vad asteptandu-ma in fata scolii. Imi intinde inelul si isi cere scuze. Nu imi venea sa cred, era prea de tot, are politica de a nu isi cere iertare, si e un tip dur si cu orgoliu urias, erau extrem de slabe sansele sa se intample exact asa cum am spus. Nu e o minune incredibila, dar am cerut un semn, si mi s-a dat

2 răspunsuri:
| Valentin_5229 a răspuns:

Da Dumnezeu te pazeste zi de zi...De fiecare data cand mergi p strada,de fiecare data cand stai la semafor, El face ca sa nu intre o masina in tine, ca sa spun asa.Ne iubeste p toti dar acum depinde de noi cum ne materializam aceasta iubire... Sper ca te'am ajutat

| maddddu a răspuns:

Tu, trebuie sa iti doresti cu adevarat ca sa se intample o minune, uitate la filmul "the secret", iti va folosi pe viitorbatting eyelashes!
El, iti e alaturi chiar si cand dormi cand mananci cand vorbesti orice.:* Ai incredere-n tine, asta-i baza!