| Lov3m3islittle a întrebat:

:-s Aproximativ 6 luni de zile "am fost" cu un baiat..relatie la distanta...dar au intervenit dezamagirile...si ne-am despartit straight face eu am cunosc un alt baiat..ma inteleg destul de ok cu el happy Cel cu care am stat 6 luni vrea sa ne impacam..stiu ca ma iubeste si eu inca mai tin la el dar imi e frica sa ma intorc.voi ce ati face in locul meu?happy

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Larisssaa a răspuns:

Eu in locul tau m-as impaca cu el. Adica dupa atata timp mai are sentimente si tu la fel inseamna ca asta pot sa zic ca e o iubire adevarata ♥
Nu renunta la el pentru altu` te iubeste. ♥

| Lost0in0your0memories a răspuns:

Incearca sa iti aduci aminte motivele pentru care voi v-ati despartit. Nu iti aduce aminte doar de ceea ce era bun ci de tot, ce adeterminat ruprura dintre voi. Sti, desi e cel mai comod sa reiei ceva nu e intotdeauna cel mai bine. Daca ai spus ca tie frica sa te intorci ai motivele tale pentru care sa o faci asa ca analizeaza foarte bine sentimentele tale fiindca da poate mai ti la el dar poate, zic doar poate, ai impresia ca o faci fiindca te gandesti la tot ce s-a intamplat intre voi. Ca el te iubeste nu trebuie s ate influenteze in a lua decizia fiindca intro relatie e nevoie ca aman2 parteneri sa aiba sentimente puternice.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Relatiile de la distanta sunt greu de intretinut. Daca te intorci la el, imediat dupa o noua relatie, atunci s-ar putea sa pierzi increderea amandurora.Nici nu poti avea o noua relatie, pastrand regrete pentru pierderea primei.Numai tu poti analiza intensitatea sentimentelor pe care le ai pentru fiecare.

Răspuns utilizator avertizat
| Elena1234456 a răspuns:

Nu renunta daca il iubesti, dar mai intai incearca sa iti dai seama ce vrei cu adevarat! Relatiile la distanta sunt foarte dificile!