anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa incep cu inceputu...am o ex si viitoare colega de clasa care considera ca suntem prietene. Ea din a 5-a (eu fiind noua in clasa) a incercat sa ma domine sa nu reusesc sa ma imprietenesc cu alte fete, dar a esuat.De atunci ne "intepam" reciproc, ne barfim, ea minte cu nerusinare si chiar a pus-o pe cea mai buna prietena a ei sa se imprieteneasca cu mine si sa inceapa discutii despre ea, sperand ca zic ceva urat despre ea si in ultima vreme a intrecut masura urat de tot.Acuma eu intr-a 9-a am de gand sa incep sa-i fac viata de liceu un calvar (pentru ca ea a reusit oarecum sa ma faca sa ma simt prost in clasa), dar chiar nu stiu ce sa fac sa provoc acest calvar deoarece ea nu baga in seama chestiile mici, iar cand "ma ating"de lumea ei devine foarte nervoasa chiar daca nu zice nimica. M-am gandit sa ma cuplez cu baiatul care-i place ei (nu-mi place si mie ), dar am realizat ca acel baiat nu merita sa sufere doar ca sa fie ea nervoasa si suparata si eu sa fiu fericita.Alte modalitati nu gasesc please HELP! Si da stiu ca or sa fie unii care o sa zica s-o las in pace dar pur si simplu nu pot dupa toate ce mi-a facut, chestiile scrise mai sus fiind doar un rezumat.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se spune ca cine-i mai desptept, cedeaza.De ce n-ai fi tu aceea? In plus, chiar daca consideri ca ar fi o satisfactie sa o vezi suferind, gandeste-te bine, chiar asa va fi? Probabil ai avea o satisfactie de moment, dar te-ai putea simti vinovata mai tarziu si, in cele din urma, tot tu vei ajunge sa te simti oribil.In plus,"ce tie nu-ti place, altuia nu-i face". Dovedeste ca tu ai puterea sa ierti si vei avea de castigat pe termen lung.

5 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Ce copii sunteţi amândouă sincer. Tu chiar nu ai ce face? La vârsta ta ar trebui să ai ceva minte presupun eu. Las-o în pace sau încearcă să vorbeşti cu ea deschis şi să vezi care e problema. Dacă începi aşa la liceu bârfind-o pe cealaltă, ghici cum vei fi considerată? Gândeşte-te că ai colegi noi şi aia îşi fac o primă impresie despre tine, dacă tu din primele zile începi să spui uite cum e X, atunci. Gândiţi cu capul vă rog.Doamne, ce oameni.Nu înţeleg de ce eşti aşa răutăcioasă. Dacă ea nu te bagă în seamă când îi faci chestii mici înseamnă că e o persoană normală. Şi faptul că prietena ei cea mai bună a intrat în vorbă cu tine nu înseamnă că a căutat neaparat ceva. Baftă oricum!

| Alexăndruţaa a răspuns:

Pai...afla "ce`o doare pe ea" adica daca ii faci acel lucru sa sufere.
Sau daca nici asta nu merge, scuze ca`ti zic dar ar trebui sa o ignori total si sa-i pari indiferenta[ nu bagi in seama tot ce face, ce zice, cum zice, cum face, de ce faci, de ce zice laughing, etc ]
Sa ti minte intotdeauna :
Indiferenta doare cel mai tare la dusman.

| anaid a răspuns:

Nu vad solutie mai buna decat aia pe care ai scris`o tuhappy si baiatul ala nu are de ce sa sufere... ce nu stie nu il poate afecta:p
daca ea o sa se duca la el sa ii spuna ca esti cu el doar sa te razbuni pe ea tu o sa negi si o sa ii spui ca viata ta amoroasa nu are nici o treaba cu faptul ca nu o suporti si nu esti in stare sa faci asa cevahappy

| HaNeul a răspuns:

Daca vrei sa fii fericit o secunda razbuna-te... daca vrei sa fii fericit o viata iarta

| andutzza776 a răspuns:

Vorbestee cu acel baiat si roagal sa te ajute daca e de incredere va face acest lucru