Greu...depinde la ce se roaga tatal tau si unde se duce. Este de plans ce scrii aici. imi pare rau pentru sufletul tau de copil caci asta te indeparteaza de Dumnezeu. Uite ce te sfatuiesc eu. Incearca sa-i spui tu lui Dumnezeu cu cuvintele tale ca iti doresti un tata normal, care sa nu tipe la mama ta si vezi daca tatal tau se indrepta. Dar pentru asta trebuie sa fii sincera cu Dumnezeu si sa incerci sa iti asculti parintii. Crede-ma ca alti copii au mai mult ghinion decat tine in sensul ca nu au parinti. Te rog frumos sa incerci sa ii iubesti asa cum sunt si pe tatal tau si pe mama ta. Dumnezeu ai sa vezi ca te va ajuta in privinta tatalui tau, trebuie doar sa-i ceri cu sinceritate. Te pup draga mea.
Asta faceam zi de zi! Plangeam si ma rugam in acelasi timp! Acum, am mai incetat sa cred in El. Multumesc pentru raspuns
Pentru ca nu exista nici un dumnezeu... Dumnezeul tau esti tu...tu poti schimba lucruri poate nu acum dar mai tarziu sigur.
Trebuie sa inveti sa gandesti cu propiul cap si sa nu te mai culci pe o ureche ca te ajuta dumnezeu.
Of of of
Ce? Sunt o dezamagire pentru creatorul tau?