anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna! Sa incep cu inceputul, a numesc Madalina dupa cum se vede si am aproape 15 ani.

Probleme cu baietii, sper sa aveti rabdare straight face

De vreo cateva luni am mers la un film de groaza cu doi prieteni mai vechi, filmul a fost un adevaratul sens al cuvantului "de groaza" si eu cu prietena mea Alexandra am iesit afara si l-am lasat pe baiatul cu care am venit in sala de proiectii si ne-am intalnit cu un coleg si un amic de-al sau. Am ras, am glumit si la un moment-dat a trecut pe langa noi o gasca de baieti pe care Alexandra i cunostea si se intelegeau bine. Acolo era si "Iuliu"(problema), am facut cunostinta si nu era nimic deosebit la el in acele momente. Dupa vreo doua zile am mers cu Alexandra la un scu si a venit si "problema". Am mai vorbit, dar nu prea mult deoarece el trebiua sa mearga la repetiti pentru o piesa de teatru si ne-a invitat si pe noi. Am mers si am mai vorbit cu Iuliu si mi-a zis ca s-a indragostit de mine, dar eu nu am simtit ca a zis asta din inima. Dupa piesa de teatru am mers cu Alexandra acasa si i-am zis ca il plac pe Iuliu. Ea a zis ca ii va zice lui ca il plac si d-astea, dar eu am rugat-o sa nu o faca. Si ea in ziua urmatoare a mers la Iuliu si i-a zis ca il plac, el a crezut ca is vreo disperata si Alexandra mi-a mai zis ca el a intrebat-o pe ea daca vrea sa fie cu el, ea l-a respins. Atunci cand am auzit toate astea din gura ei am plans si mi-am dat seama ca nu este ceva pur si simplu "trecator" si maiales mi-am dat seama ca Alexandra nu este o prietena adevarata asa cum credeam eu. Iar dupa o saptamana Alexandra mi-a zis ca s-a cuplat cu Iuliu, dar asta mi-a zis-o fara nici-o problema, si atunci am plans si m-am certat cu ea, nu am mai vorbit vreo saptamana. Ok a trecut, ca inteles catusi de putin ca nu trebiue sa-i tin pica. dupa vreo cateva saptamani eu s-au despartit si eu in tot acest timp am mai vorbit cu Iuliu, am mai mers la suc si tot asa... I-am zis lui Iuliu ca il plac, el m-a chiemat la el acasa, am mers si ne-am iutat la desene animate si m-a sarutat. Iar saptamana vitoare tot ini dadea ocupat sau gasea tot felul de scuza sa nu vorbeasca cu mine, eu eram suparata, plangeam si am zis ca nu are nici-un rost sa plang degeaba si l-am intrebat de ce nu vrea sa vorbeasca cu mine si tot ne certam noi pe acolo si mi-a zis ca o sa inteleg cand o sa mai cresc si a adaugat si "femeie" (nu stiu ce a vrut sa zica prin asta), eu i-am inchis telefonul si am inceput sa plang fara oprire, ma durea capul, nu mai puteam sa mananc, eram distrusa. Il plac foarte mult pe acel baiat si ma urasc pentru ca el nu vrea sa vorbeasca cu mine, nu ma suna, nu mi-a raspuns si eu as face orice doar pentru al vedea cateva minute si pentru o imbratisare de la el. :X
Nici in acest moment nu stiu ce vroia sa zica prin acele cuvinte si nu pot sa inteleg ce s-a intamplat intre noi.
Sper sa ma ajutati si sa imi dati sfaturi ce as putea face in continuare. Multimesc!

3 răspunsuri:
| JustBlack92 a răspuns:

Buna.
Cred ca la dernajat ceva la tine, de asta a spus femeie', mai incearca sa vorbesti cu el, dar daca numai vrea numai insista.

Numai bine.

| Aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a răspuns (pentru JustBlack92):

Tin foarte mult la baiatul asta si cat a fost cu cea mai buna prietena a mea a continuat sa lupt si a dat roade pana la un punct si acum as lupta, dat mi-e frica sa nu sufar si mai mult din cauza lui si a sentimentelor pe care i le port. sad

| JustBlack92 a răspuns (pentru Aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii):

Buna.
De unde sti ca o sa fie si in cazul tau?, nu poti sti daca o sa se intample ca in cazul prieteni tale, cu suferinta e greu, eu zic sa te mai gandesti, nu insista ca o sa te coste acest lucru, daca nu va da roade.

Numai bine.