| Mary_3202 a întrebat:

Bunahappy
Sa incep cu inceputul...Azi am avut la scoala ultima ora biologia.Profa statea la calculatorul ei, si noi stateam degeaba.La jumatatea orei eu si colega mea ne-am cerut voie pana la baie dar ne-am luat si ghiozdanele cu noi ca sa plecam acasa. Profa nu si-a dat seama pana cand a intrebat clasa unde suntem, iar ei au raspuns ca la baie si a intrebat unde ne sunt ghiozdanele si nu le-a gasit... A spus clasei, ca ne va spune la domna diriginta, si va chema parintii nostri la scoala, iar daca nu ii chemam ne va lasa cu situatia scolara neincheiata.
Acum va cer un sfat, ce sa facem? Sa ne ducem maine si sa ne cerem scuze?
Cum sa facem sa nu ne spuna la diriginta si la parintii? pentru ca e prima data cand facem chestia asta si ne pare foarte rausad Daca afla parintii nu ne mai lasa nici in excursia care urmeza peste 1 saptamanacrying
Va rog ajutati-ma ce sa fac?crying( Va multumesc tuturor; orice sfat mi-e de mare ajutor.

Răspuns Câştigător
| DragonFLoW a răspuns:

Pai incearca sa nu implici parintii in asta, gaseste cel mai bun motiv pentru chiulul tau, daca nu gasesti un motiv anume, trebuie sa actezi acum, trebuie sa pari extrem de trista speriata sfashiata, dispusa sa faci orice in fata profei, incat aceasta sa te ierte sati ceri scuze de 1000 de ori, adica o sa te umilesti dar merge cateodata, daca nici atat nu merge, ii zici ca ai probleme cu mama, sau cu tata si nu ii poti chema la scoala le-ai ingreuna si mai mult situatia, poate cine stie crede ca nu aveti bani sau se cearta din cauza alcoolului, daca e incapatanata si nu accepta in nici un fel sau tu nu ai facut pe dezamagita destul, atunci mai bine iti asiguri trecerea clasei decat 1 excursie amarata, dar pui la bataie repetarea unui intreg an scolar. SUCCES!

2 răspunsuri:
| tymo20 a răspuns:

Le zici la parinti dinainte si suporti consecintele ca nu a fost corect sa chiuliti puteati sa rezistati si voi 50 de minute ca nu mureati si nici acum nu erati in situatia asta si daca ii minti pe parinti e cel mai grav si apropo nu are cum sa iti lase stiuatia scolara neincheiata pentru ca o sa mai dati si teste si nu are cum sa nu ti le treaca. Dar zile la parinti ca cine stie de ce este in stare profa de bio.

| PadruShKa a răspuns:

Mai facetz asa!big grin