Buna,
Nu mai pune pe nimeni sa intrebe daca ti-ar da o sansa, pe moment poate fi confuz, drept dovada ca a dat doua raspunsuri diferite.Incearca sa iesi pe afara cu prietenii,si sa-l chemi si pe el, la plimbari "amicale".Da-i de inteles ca-l placi, si cand faci glume sau alte chestii urmareste-i gesturile, reactiile, ca astea sunt cele mai evidente cand cineva te place.Incearca usor usor sa te apropii de el,poate el e mai timid, dar nici sa te arunci pe el, ca-l sperii si fuge .Din cate am inteles eu din ce am citit, pare timid, deci trebuie sa-l iei usor.Din toate astea trebuie sa iasa ceva bun pentru tine
Te place, vorbeste tu cu el, din cate am inteles e si putin timid si poate e mai bine sa faci tu primul pas
Uite:in general, sfatul meu ar fi sa-l lasi pe el sa faca primul pas.Dar deoarece stii acum sigur ca si el te place eu te sfatuiesc sa pui mana pe el . Vorbeste cu el si incearca sa te apropii cat mai mult.Treptat o sa deveniti cei mai buni prieteni, iar dupa aceea, cine stie... ceva mai mult .
Buna!
Si eu sunt la fel. Ieri am aflat ca baiatul pe care-l plac, ma place. Ma plimbam cu mama si m-am intalnit cu el si mama lui aproape de scara lui. El imi zambea si a intrat repede in scara. Mamele noastre au vorbit si mama lui a spus ca astepta ca eu sa-l salut . Si ca i-ar mai fii spus ca ne placem reciproc .
Eu stii ce fac? Las totul sa curga de la sine :*. Nu vreau sa ma creada o disperata. NU! O fata care are cei 7 ani de acasa.
Sper ca te-am ajutat. Bafta
Te pup .
Pai daca deja ati ajuns sa aveti momente de doi, e relativ simplu. Incepi sa il atingi usor (mai intai glumesti, ii mai dai un ghiont etc, pana se prinde si el "care-i de fapt gluma"). Daca si el o-sa iti raspunda cu o atingere sau ceva e mai mult decat clar, sari si-l pupi N-o sa mai aiba nevoie de nici un cuvant de genul "vrei sa fim.", daca si el te place (si faptul ca iti acorda acele minute in doi e mai mult decat suficient sa-ti dai seama ca si el vrea) o-sa continue sa te pupe si aia a fost
Sti ce sa faci?
Vorbeste cu el, dar cateodata nu te lasa prea usor ca o sa fie ceva gen : oh... asta-i o fata normala :\
Incearca sa fi mai diferita, nu fi prostuta, incearca sa vorbesti cu el pe fb sau mess si pui si tu o scuza gen : vezi ca nu mai pot sta pe mess/fb am treaba, daca vrei, putem vorbi prin mesaje.
Daca vorbiti multe lucruri mai... personale si mai intime (sa nu intreci masura) o sai creezi sentimentul ca ii place sa vb cu tine si dupa aia ar fi o idee buna sa va duceti in oras.
Eu unul mai mult as aprecia o fata care ma place pentru ceea ce sunt si care iubeste cu adevarat si sa nu fie prostuta.
Parerea mea e ca te place. Crede-ma sunt baiat si stiu ce spun! A spus ca nu de rusine sau credea ca prietenele tale fac misto de el nu a vrut sa le spuna lor asta dar in final nu a vrut sa se mai ascunda. Eu zic sa il intrebi, orice ar zice cel putin te vei impaca cu ideea. Dar eu sunt sigur ca va accepta
Eu zic ca nu e bine sa intrebe altcineva daca te place sau daca vrea sa fie cu tine... ar fi bine sa te apropii de el cat mai mult cu gesturi mici dar exacte, obesrvai gesturile pe care le face ca nu cumva sa isi bata joc de tine... (orce persoana ar spune nu unei intrebari de aces gen)