| andreeaantonescumaria a întrebat:

Buna!
Sa incep cu inceputulhee hee...

Parintii mei tocmai au akhizitionat o casa noua destul de scumpa si acum au datorii la banca... mi-au spus ca vom avea o perioada mai grea anul ce va urmahee hee. De aceea ma gandeam ca din vara sa le dau si eu o mana de ajutor si sa imi gasesc ceva de lucru pe timpul vacantei de vara. Mentionez ca am 16 ani si asi dori sa stiu cam ce asi putea lucra si cu cat asi fi platita.
POate ca voi avti experiente de genul acesta.

Multumesc! Ps: si fara mistouriwinking

Răspuns Câştigător
| melissa_3397 a răspuns:

Si eu am 16 ani si vara asta am lucrat intr-un magazin ca si supraveghetor. (magazin de haine )... si am fost platita cu 6 mil pe luna asa m`am inteles cu patronuhee hee si lucram de la 10 la 17. tongue a fost super si destul de usor tongue

5 răspunsuri:
| Mirciuuuuuuuu a răspuns:

Uite cauta la diferite magazine, in piata, la croitorii, de impartit pliante etc...cam asa ceva sunt pentru fete. Auzi, sa te duci la spalatorie, acolo e foarte greu rolling on the floor Vb si astia aiurea, eu am lucrat acolo si stiu ca de "usor" este. Deci cauta-ti ceva de genu! Daca esti frumoasa :* cauta-ti sa fi ceva model, sa prezinti diferite rochi, haine pentru adolescenti la diverite spectacole, festivaluri.
La munca grea eu am fost de obicei platit cu minim 6 lei ora. La cea mai usoara, nu prea stiu straight face
Baftawinking

Răspuns utilizator avertizat
| CPR a răspuns:

Pai depinde in ce oras locuiesti si ce esti dispusa sa faci, cateva variante:
-imparti pliante
-te apuci de artizanat si vinzi pe net
-muncesti la o taraba de inghetata sucuri sau alte cheti intr-un strand, complex de agrement
-te duci la o agentie de modele (sunt bine platite dar mult de munca si la 16 ani o sa te primeasca sigur, varsta nu cred ca ar fi o problema)
-ai putea sa lucrezi intr-o florarie
- sau sa fi reprezentant Metropolitan, Avon, Oriflame (cred ca asta ar fi cel mai avantajos)

| monica22 a răspuns:

Prea multe part time job`uri nu prea ar fi pentru varsta ta, poate la impartit pliante, dar nici asta nu e prea usor... incearca sa plimbi cateii vecinilor care nu au timp

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Andrea te poti angaja la un magazin sau poti spala masini