Probabil ii place sa se joace cu voi si sincer un tip care face chestii de genu asta oricat de dragut ar fi nu merita sa fie pentru tine ceva mai mult decat o aventura pentru ca tu aia ai fi pentru el. Iar daca isi inseala prietena ce te face sa crezi ca pe tine nu te-ar insela daca ai fi cu el? Cautati un tip serios caare stie ce vrea de la viata, nu unu care sare din floare-n floare.Succes si sa fi iubita!
Daca era beat, e clar ca NU!
Dar daca era treaz, a profitat de ocazie.
E ceva ceva acolo, dar... daca vrei sa stii cat, trebuie sa-l intrebi.
Da cum spune cineva mai jos gandeste'te in primul rand daca pe actuala... o inseala pe tine de ce nu te'ar insela
sunt destui baietii in ziua de azi care se joaca cu sentimentele fetelor
Deci are prietena sa sarutat cu alta s-a dat si la tine e clar ii place sa traiasca viata e ca albina aia care zboara din floare in floare
Sunt destui baieti pe loomea asta renunta o sa gasesti u pe cineva cu care sa poti sa iti imparti sentimentele
sper ca ti'am fost un pic de folos
Se pare ca esti indragostita, scumpa mea! Cred ca cel mai important este sa-i arati ca si tu il placi, sa incerci sa petreceti cat mai mult timp impreuna. Stiu ce simti, si eu am trecut prin asta acum vreo 2 luni, iar acum totul merge bine intre mine si prietenul meu. Fii opotimista! Sper sa fii fericita. Te pup