| Diia94 a întrebat:

Sa incep ...deci sunt intr-o dilema. Nu stiu ce sa fac. In alte intrebari ziceam ca vreau sa ma mut la alt liceu.Ei bine acum nu stiu ce sa fac.Nici nu pot uita dar nici nu pot pleca asa usor. Sunt 2 unghiuri. Nu detaliez ca ar fi mult de scris, dar pe o parte mas muta ca sunt multe lucruri de care nu pot uita (de ex cand a fost o problema cu o colega, au ras toti de ea si toata vina a picat pe mine, cum din toata clasa ...eu? in fine si de atunci a fost o prb cu mine ) Acum da ma inteleg bine cu ei (bine,"grupul meu"),(cu toate ca nu-i suport pe majoritatea,anul asta sau schimbat nu stiu de ce dar figurile,fitele plutesc in aer) Orqm vreau ceva nou, vreau sa schimb, vreau prieteni in 1 rand si deh. Acum parte cealalta: nu mas muta pentru ca totusi mai e un an, acum vad ca nu mai sunt certuri + ca stiti trebuie motiv ca directoru sa accepte.Eh,poate e mai mult de scris dar sper sa intelegeti ceva din asta. (mai mereu trebuie sa scriu romane, daca cer un sfat despre viata mea sa spun asa)

1 răspuns:
| fantim a răspuns:

Da labuta cu 2 maini sa vezi o noua culoare in spectru