Am sa-ti dau eu un sfat dar nsuh daca e destul de bun ar trebui sa treaca mai departe si sa-i spui ca acel om nu o iubito daca a inceput sa bea si sa ia droguri si plange degeaba ca sunt multi baietii in lumea asta mai frumosi decatt el si sa nu se mai creada vinovata deoarece el sia facut-o cu mana lui nu are nicio legatura ea daca asa sia propus baiatu n-ai ce face sa treaca mai departe si sa inteleaga ca asta e nu e vinovata pentru asa ceva ok.
Poti sa-i spui ca ea nu are nici o vina, pentru ca nu ea i-a spus ia baiete si fumeaza si drogheazate. E adevarat ca chestia asta a marcato pe viata, dar cu timpul isi va reveni. Tu tot ce poti e sa o sprijini si sa fii langa ea la orice pas ca sa nu faca vreo prostie. Daca esti prietena foarte buna stii ce-i place, asa ca du-o la locuri placute, frumoase, fa-o sa rada convinge-o sa iasa afara...fa tot posibilul sa o scoti din starea in care este. Sper sa-si revinaa.
EmOkiduzza, sper să nu te sinucizi şi tu încurând, pentru că numele tău îmi da impresia că ai tentaţia aceasta.
În legătură cu ce ai scris, dacă este adevărat, eu aş sfătui persoana respectivă - Dya, în cazul acesta - să meargă mai departe, pentru că va găsii cu siguranţă pe altcineva care să îi fie alături - şi aşa toţi bărbaţii sunt o apă şi un pământ - şi oricum, timpul vindecă orice rană. Psihologii nu şi-ar avea rostul dacă nu manifestă un comportament violent (verbal sau fizic) deoarece plânsul este cel mai bun mod de a te descărca.