| PaintUrLife a întrebat:

Sa incepem cu informatia de baza.Am 14 ani si sunt fata. Mama natura mi-a daruit cel mai penibil dar : o mustata.Ca de obicei vorbele mamei si propria experienta m-au invatat unele lucruri: faptul ca penseta face mai rau si ca sunt prea mica pentru epilare (cu ceara sau oricare alta).Nu e ca la barbati, dar din pacate are mai mult decat cateva fire.Se observa si ma simt foarte rau.Am mai cercetat pe net tema asta si am auzit de apa oxigenata.Am cateva intrebari.In primul rand: E o alegere buna? Cum se foloseste?(nu am nevoie de instructiuni, doar informatii generale) Este vreo alta metoda mai buna de decolorat? Chiar functioneaza? Se decoloreaza imediat sau ia ceva timp? Odata ce e decolorata, mai am nevoie sa repet ciclul? Din propria experienta: Se observa? Va ajutat?
Va multumesc.

2 răspunsuri:
| kkkmakafull a răspuns:

Deci,mama ta nu isi da seama ca totusi suntem in 2o12? si legat de mustata..si eu am avut si mam epilat cu ceara atentie citeste instructiunile mai intai dar daca totusi tie frica du-te la salon costa 7-8 lei doare dar merita! stiu cum e sa ai mustata!cryingrolling on the floor

| LittleMønster a răspuns:

Mama ta este antica.Ar trebui sa te lase sa te epilezi, doar nu se sfarseste lumea daca te lasa doar atat.Eu iti sugerez sa mergi la un salon.