Deci nu-mi vine sa cred cu asa ceva m-am confruntat eu azi, deci m-a chemat prietena mea cea mai buna la ea si mama a zis nu, bine ma asteptam, da am mai insistat dar daca zice nu, nu este nu, nu am ce mai comenta, dar nu ii inteleg odata ce ea m-a chemat insemna ca parintii ei nu au nimic impotriva si pot sa merg, dar ea are o problema cu asta si na.In lagatura cu prietena ta care infara de altadata nu stie altceva. mie mi se pare ca nu prea ii pasa, suna ceva de genu e asta e nu vii ghinion poate tura viitoare, miroase putin a indiferenta si asta doare cel mai tare.Eu iti urez multa bafta
Pai incearca sa le explici. ca meriti si tu o vacanta cu cea mai buna prietena. ca n`ai mers vara asta aproape nicaieri[daca asta s`a intamplat]... spune-le ca estila o varsta la care ti`e rusine sa nu te lase parinti unde vrei...incearca sa vorbesti cu unul din ei [cu care te intelegi tu mai bine] si sa-l faci sa il convinga si pe celalalt. te lingusesti. plangi. sti tu smekeri care le face orice copil sa obtina ceva. sper ca te-am ajutat :*:*
bafta...iti doresc din toata inima sa te lase >:d
Pai. da si mie mi sa intamplat.si hai sa-ti spun eu motivu.pentru ca il cunosc foarte bine
Parinti ei nu au lasat-o deoarece nu are incredere in familia ta.si daca spui ca stati si in orase diferite e clar. poate ca parinti ei se gandesc la fica lor sa nu pateasca ceva pentru ca stii tu unii gandesc ca o prietenie se sterge.si se uita dar poate pentru tine nu. i asa...
si sunt suta la suta sigura ca ea si. a dorit sa vina cine nu si.ar dorii, dar teama parintilor ei.este una mare.este normal
propune-i chiar tu parintilor ei.sa o lase sa vina.si asigurai ca totul va fi ok.si ca nu se va intampla nimic.spunele ca pentru tine nu este doar o simpla prietenie.fi mai curajoasa
fundita?:X
p. s wikka