anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna sa va povestesc ceva. mie mi-a placut asa un pic de un baiat mai mare ca mine cu 2 ani, insa la inceput aveam o parere foarte buna despre el dar acum am auzit ca a inceput sa se drogheze chestii din astea.si eu m-am gandit asa sa imi fac un id fals bineinteles cu o poza falsa si i-am spus p mes ca sunt o admiratoare secreta.ca imi place demult de el si ca nu am avut curaj sa ii spun. el mi-a cerut web insa normal ca i-am spus ca nu am.si face el da cine esti? si eu i-am spus atunci ca sunt o fata care il cunoaste dar i-am spus ca sunt in alt judet ca m-am mutat. dar a fost ciudat faptul ca el mi-a raspuns mie p mes du-te ba homosexualule ce esti si i-am spus ca nu-s gay si el nu a mai zis nimic. dar vreau sa stiu ce a vrut sa zic cu faza asta? vreau multe pareri...

Răspuns Câştigător
| FrozenRose_1831 a răspuns:

Pai foarte simplu: multi baieti se dau drept fete pe id-uri false doar ca sa atraga atentia unui tip. de asta a zis ca esti "homosexual"

1 răspuns:
| AndyPNK a răspuns:

Parerea mea e ca nu ai procedat chiar asa bine...
Decat sa faci o adresa de e-mail noua puteai sa petreci putin timp pe langa el sau pe langa cercul lui de prieteni...
Iar faza asta cu "pleaca ba homosexualule" e doar o neintelegere (si ca un fapt divers asa vorbim noi intre noi baietii)
Si de multe ori zvonurile gen droguri sau altceva au putin adevar dar asta nu inseamna ca el e un drogat sau ceva de genu... Poate doar a incercat dintr-o prostie