| Clauditza a întrebat:

Buna sa va spun care e chestia stiu ca v-am stresat cu baietii o gramada de timp dar mai am o intrebare deci tipul se dadea la mine si nu il bagam in seama (nu imi placea de el) dar a inceput sa imi placa si ma dau si eu la e l si azi mi-a cerut nr de tel si nu i-l-am dat de ce? 1 nu il stiu 2 din cauza lui mama deci ea nu e de acord cu asta eu i-am spus tot si ea se gandeste numai sex sex si iar sex cum sa o conving ca eu nu ma gandesc la sex ia spune ca sunt prea mica nu ma intelege deloc cum o o conving sa ma lase sa fiu cu el? P. S eu am 13 ani aproape si el are 14 a si nu vreau rasp de gen"esti prea mica nu te mai gandi la baieti gandeste-te la scoala"

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma de ce nu fugiti de acasa? daca aveti parinti asa rai? fugiti ma impreuna ca sa fiti fericiti si voi.lasati-o naibii de scoala de papusi, de priateni.mutate la el, poate te iau de crescut, sau poate se muta el la tine?

| wouldyoukillapuppy a răspuns:

Tepes, nu cred ca ea isi doreste sa faci misto de ea, explica-i frumos mamei tale ca nu e un baiat rau si altele, fa-o sa aiba incredere in tine, nu ma intreba cum!

| Clauditza explică:

Mai tepes nici chiar asa.

| Angiutssa a răspuns:

Pai...nu esti prea micahappyTrebuie sa ta gandesti la scoala, dar parca nici partea cealalta nu stricahee heeCat despre ce zice mama...incearca sa ii dovedesti ca nu asta conteaza la varsta ta si ca iti place de un baiat educathappy
Mult succes!>big grin

| gabryel a răspuns:

Hmm... dar de relatii pe ascuns nu ai auzit? incearca si asa daca altfel este imposibil dar este riscanta o relatie pe ascuns...