anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa va spun.E un tip care are prietena si de cate ori ma vede vine la mine si ma intreaba ce fac,despre scoala, de multe ori imi cere sa-l ajut daca are probleme sau nu intelege ceva.Toate astea au inceput de vreo 2 luni.Eu anul trecut nu am vorbit deloc cu el,nici macar nu ne salutam, si acum asa dintr-o data a inceput sa ma bage in seama.Are prietena de 9 luni,si am observat ca el cam face misto de ea, intr-un fel.Adica se pozeaza dezbracat fara tricou pe facebook,si culmea e ca in realitate pare un baiat ok, nu ingamfat. Poate prietena ii permite in fine.Si am vazut ca spre exemplu si cand ne nimerim doar noi 2 pe scari si el e mai jos de mine se uita lung,la mine,si nu stiu parca e prea insistent cu privirile, si face asta cand nu e prea multa lume in jur.Nu stiu ce sa fac,chiar nu-l inteleg pe baiatul acesta. Odata cand am venit la institutia unde invatam,m-am dus sa stau la geam pe pervaz,si era si el.S-a asezat langa mine, si a inceput sa ma intrebe lucruri despre scoala,, etc(nu va ganditi la prostii).El are 20 ani si eu mai am putin si implinesc 20.Lucrul cel mai iritant este ca se uita la mine,si face asa dinadins sa-l vad. Apropo si cand ne-am vazut fata in fata spre exemplu el se uita la mine,nu zice buna,si parca ar vrea sa-mi zica ceva,si eu intotdeauna zic prima buna,ca el parca ramane mut nu stiu ce naiba are.Voi ce credeti? scuzati-mi exprimarea, dar m-am grabit sa scriu.

1 răspuns:
| Caro34 a răspuns:

Poate te place si nu stie cum sa-ti spuna! Ai putina rabdare si vezi ce se intampla in viitor! La 20 ani, totu-i magic! Mai tarziu se complica lucrurile, dar sa nu anticipam! Fii o fata deosebita si toate vin de la sine! Mult noroc!