anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa va spun mica mea poveste: parintii unei prietene de-ale mele nu stiu de ce, dar nu ma plac! Am mers odata la ea acasa (bineinteles, nu banuiam nimic). am discutat noi 2 (eu sunt genul de persoana mai timida, adica sunt rusinoasa si pur si simplu stateam intr-un coltisor si o ascultam pe aceasta fata. Ne planuisem ca eu sa dorm la ea, deoarece parintii ei si ai mei urmau sa plece din oras ( coincidenta). Dupa ce acestia au plecat, ea ma suna si-mi spune daca vreau sa ies sa ne plimbam, dar nu pomeneste nimic de dormit, iar eu nici de-atat. Am refuzat-o, nu aveam cum sa ies, dar nu s-a suparat deloc. Faza e ca nu-mi pasa ca n-am dormit la ea, dar sigur parintii ei sunt de vina, probabil n-o lasa, iar cu alte fete o lasau. Inca ceva, eu ma ghidez dupa credinta, religie, deci ies din discutie furtul, injuratul, galagie, dezordine etc. Adica am bunul simt. Deci, ce-or avea parintii ei cu mine?

2 răspunsuri:
| Roxana121 a răspuns:

Nu stiu ce nu le place la tine. Cind mergi la ei simti ceva privi urite din partea parintilor ei? Sa-u ea nu vrea sa dormi la ea si zice ca parintii nu-i permit, am intilnit si cazuri din astea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Greu de spus, mai ales că nu o cunoaștem pe mama ei.
Așa-s unii părinți mai ciudați și conservatori, poate au o problemă cu aspectul tău sau cu unele idei.