| Raamona a întrebat:

sa va spun povestea de la cap la coada. acum aproape vreo 3 luni am fost impreuna 2 saptamani cu un baiat. ne-am despartit pentru2 saptamana si dupa am fost iar impreuna tot 2 saptamani. intre timp el a mai stat cu o prietena de-a mea. dupa am fost despartiti vreo 3 saptamini si ultima data am fos o luna impreuna. problema e ca. prietenii lui mi-au zis ca ultima data cand am fost impreuna tinea la mine. dar mie nu prea imi demonstra. si intr-o zi i-am zis ca sunt suparat pe el ca sa vad ce zice. si a zis ca iese afara da` nu avea voie in cartierul meu pentru ca era pedepsit. dar era la fotbal la el in cartier si m-am gandit sa ma duc sa ii fc o surpriza si m-am dus pana acolo sa-i dau un lantic dala cu 2 inimi frante {am uitat sa mentionez asta} si i-am zis sa vina la poarta ptk mie imi era jena sa intru findca erau numai baieti si el a zis ca nu vine si m-am suparat si am pleacat. iar in acea seara i-am trimis mesaj: sa stii ca eu nu cred ca tu mai ti la mine pentru ca nu prea mi-ai demonstrat. si mi-a spus a doua zi cea mai buna prt a lui ca vrea sa ne despartim. si ne-am despartit de aproape 3 saptamani si eu chiar tin la el. mi-a zis sa-l uit si sa-i sterg numarul de telefon iar a doua zi si mai mereu cand ma vede pe coridor stand pe scari vine si se ia de mine adica ma tachineaza si zice sa-i fac loc sau numai chestii tampite. si ma enerveaza o data i-am zis ba frate parca tu ai zis sa nu te mai bag in seama de ce tu vi la mine. nu vezi ca esti penibil? [acum ziceti voi? eu ce ar trebui sa fac. chiar tin la el. astept raspuns. o sa dau funda :* multumesc anticipat

2 răspunsuri:
| nmt1407 a răspuns:

El vrea sa para dur si vrea sa iti demonstreze ca nu mai tine la tine, dar se pare ca nu e chiar asa. mai lasa-l ceva timp sa se gandeasca si probabil o sa vrea sa va impacati.

| Raamona explică (pentru nmt1407):

Multumesc :*