Draga mea acum cateva zile am fost si eu in situatia ta,am avut si eu o relatie la distanta, nu ne-am vazut de loc, vorbeam decat pe mess sau la tel si la mine a fost totul frumos la inceput pana acum cateva zile cand am simtit ca se indeparteaza si eu cand i-am zis ca se indeparteaza de mine mi-a zis sa tac ca vorbesc prosti si pana la urma tot tu am avut dreptate.el o inceput sa nu mai vorbeasca cu mine.m-a pus pe mess pe off sa nu-l vad pe mess si mai intra si imi zicea ca ai nu stiu unde si vb cand ai acasa si acusa avem o saptamana de cand nu am mai vorbit deloc.eu i-am mai scris pe mess cand era dar nu mi-a raspuns deloc. sper sa nu ajungi si tu ca mine si sa iti mearga foarte bine relatia daca nu o sa iti mearga stai linistita ca baieti mai sunt:_*.iti doresc Baftaaaa sa nu fi prea geloasa ca nu-i bine si sa nu te mai gandesti la toate prostiile ca vai ca aia o zis ca il iubeste daca ma lasa pe mine, daca te iubeste foarte mult pe tine pe alea nu le baga in seama. scuze daca am scris ceva gresit dar ma grabesc sa plec la scoala
Zi-i sa stea mai mult sa discuti cu el, si spune-i tot ce simti dar fara sa va certati daca vezi ca are chef de cearta lasa de tine.asteapta pana in vacanta si vezi daca se tine de cuvant. oricum fiind la distanta e greu sa tii relatia, vezi daca te cauta si el nu doar tu pe el. daca nu te cauta sunt semne ca se raceste