anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună /salut! Am o mica problema cu un coleg, m-a rugat sa il imprumut cu o suma de bani pe care trebuia sa mii dea luna asta pe 10, si ma tot amana, ca mii da si sa il mai aman si ma ia ca are probleme. Ar trebui sa il bat la cap pana mii da sau sa il las si sa nu ii zic nimic in speranta ca mii da el fara sa ii mai zic eu nimic. Voi ce ati face?

3 răspunsuri:
| Samariteanul a răspuns:

Parerea mea sa nu mai ai incredere in cineva care-ti cere ''o suma de bani'' pentru a se intampla din astea...si tu poate ai nevoide de acea suma. Oricum, am patit si eu din astea cu oamenii care paan la urma nu mi-au mai dat nici-un ban...deci ori il bati la cap paan ti da inapoi ori ''il faci cu ou si cu otet'' si nu-l mai ajuti vreodata pentru ca oamenii din astia---eh, nu prea merita(daca chiar nu are posibilitatea de ait da banii si-ti si spune de ce nu poate atunci mai lasa-l putin)Sper ca te-am ajutat.

| m1dn1gh7 a răspuns:

Depinde de suma de bani, ar trebui sa-l tragi de atentie sa nu fie nesimtit ca si tu ai nevoie de bani, i-ai dat de bunavoie dar e ultima data daca nu e serios si nu e in stare sa se tina de cuvant.