anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sambata si duminica trecuta am fost la o tabara cu mama si prietenii ei.Si avand 2 zile la dispozitie n-am avut ce face, si din intamplare am facut cunostinta cu un tip (21) :Asa s-a intamplat ca venind la tabara era racit si prietena mamei mele ia adus ceai sa bea, intrand la el in camera...iar eu "ca prima zi" nu aveam ce face am intrat si eu dupa ea. Dupa ce prietena mamei mele i-a dat ceaiu si s-a dus eu am ramas in camera, pentru ca mi se parea El simpatic, Discutand asa si am facut cunostinta.
Pana de seara el parea indragostit pentru ca toata ziua a stat cu mine si "ne-am jucat"...Cand a venit duminica seara ne-am urcat intr-un mini-bus(impreuna cu prietenii mamei mele) si hai acasa.M-am pus special langa dansu, iar in timp ce mergeam imi era frig si el si-a intins mana pe piciorul meu iar eu l-am apucat.(nu va inchipuiti ce calda mana avea).Mai inspre seara cand aproape toti au iesit din masina, noi am ramas si el ma intreba dc sunt suparata..imii scria pe iphone-ul lui si-mi dadea sa citesc. Apoi ma apucat STRANS de mana si privea...
Dar ca am uitat sa va spun ca el e invalid :'( pe carucior si eu am 14.Acum imi scrie mereu ca hai sa ne vedem iar eu nici nu stiu ce sa fac.As vrea, dar nici nu stiu ce sa fac.A spus daca nu vreau, atunci el are alte treburi mai importante.Traim im MD.Eu la Chisinau iar el la Muncesti.
As vrea sa ma sfatuiti sa ma duc ori nu.Eu mereu gandesc ca asta e o intalnire prieteneasca si-mi zic in minte "nu trebuie" dar sfatuiti-ma ...Prietena mi-a spus sa ma duc daca "prieteneste" dar sa am grija. OHH! Mama mea l-a vazut dar nu-l stie bine, mi-a spus ca el e hatru.
Cand i-am vazut pozele din albumul care se numea "Uitati-va n-o sa regretati" mai n-am cazut...stiti voi ce era.Cand l-am auzit "in lume" cum vorbea mi se parea un om bun si chiar si dupa fatza.Chiar si baietii din clasa mea mai arata prostii si vorbesc...dar eu cred ca asta cu anii vor trece.Credeti ca si la dansu e asa...caci e tanar si se mai gandeste...

4 răspunsuri:
| Infernia a răspuns:

Depinde...eu una zic sa nu iti distrugi copilaria...si mai ales cu un baiat/barbat in carucior

| vangaelis a răspuns (pentru Infernia):

Esti cam incuiata daca judeci in stilul asta

| Infernia a răspuns (pentru vangaelis):

Gaseste-ti unul asa, stai si tu cateva saptamani cu el si dupa sa-mi povestesti cum a fost ok?

suntserios
| suntserios a răspuns:

E o partida buna ca are iphone... nu il rata