Am primit si eu odata chiar daca nu am nici o legatura cu banca lor.
Nu le baga in seama, poti sa le stergi
Buna! o da mai ma primit unu si de la banca transilvania in aceiasi saptamana da ala era ciudat nu intelegeai ce scria. pa pa!
Si eu am primit...pfiu...m-am speriat cand am vazut mail-urile alea...mersi cca ai pus uh intrebarea
Mda am si eu sa iti spu ceva eliza te rog eu mul enorm sa nu o mai copiezi pe legiuitoarea cu pa pa ea a fost prima cu chiestia asta si ii apartine total si plus cand vad buna la inceput si papa la sfarsit stiu ca e legiuitoarea asa ca nu o mai copia plz e valabil pentut toti
Probabil sunt spam-uri. In orice caz, daca nu sunt conturi facute de tine nu da click pe nimic, sterge direct pentru ca poti lua tot felul de virusi.
Plângerile la poliție nu o să rezolve nimic. Cel mai bine trimiteți mail-ul împreună cu adresa expeditorului la o companie anti-virus.
Acele mesaje sunt catalogate drept phishing spam. Dacă nu trimiteți mail-urile mai departe, către o companie anti-virus, atunci nici să nu le deschideți.
Deschiderea unui email va înștiința persoana care le-a trimis că adresa la care au ajuns este validă și va continua să trimită mesaje cu conținut similar.
Din pacate eu le-am deschis dar o s-a ma invat minte daca mai primesc mail-uri de genul acela nu le mai deschid. multumesc si @gabyycena daca raspund cu buna la inceput sau cu pa pa la sfarsit asta inseamna copiere? atunci can dmergem pe strada si spunem la o persoana cunoscuta buna sau buna ziua asta inseamna copiere? fiindca toata lumea spune buna ziua, buna etc. pa pa