| ColorfulDreams a întrebat:

saptamana trecuta la ora de muzica profesoara a spus ca am vorbit(da, am vorbit, da incet si nu asa tare ca alti pe care nu ia ascultat) si mi. a pus o intrebare la care nu am stiut sa raspund pentru ca am lipsit la ora aceea si mi. a dat 3.la alti le. a pus mai multe intrebari si daca nu au stiut sa raspunda si nu le. a trecut nimic.si daca le. a trecut, le. a trecut in pix. ma nemultumeste faptul ca e prima data cand am vorbit si m. a si ascultat si alti care voresc in fiecare ora nu le face nimic.btw problema e ca as vrea sa o rog sa-mi modifice nota daca poate(unui coleg o sa. i modifice.si el e in aceeasi situatie cu mine.numa ca el a vorbit deja cu profa) da nu stiu ce sa ii spun.cum s. o rog...pls spuneti. mi si mie niste sugestii.pls puppy dog eyes

fundita` love struck

Răspuns Câştigător
| InLove a răspuns:

Spune-i ca iti ceri scuze, pentru ca ai vorbit, chair daca nu a fost vina, ta... profa trebuie doar sa creada ca iti pare rau, zii ca ai fost distrasa de colegi, si asa, zii ca doresti sa iti modifice, nota pentru. ca it i strica toata, media, promite-i ca vei fi mai cuminte, mai activaa ( mai raspunde din cand in cand, doar asa, sa vada ca esti atenta chari daca zici prosti ), si lasa-o sa vada ca te intereseaza.
sper sa iti schimbe nota!

3 răspunsuri:
| Ballet a răspuns:

Nu ii da de inteles ca ea a gresit, in primul rand. Fa-o sa creada ca regreti pentru fapta ta si ca esti foarte suparata pe tine. Asa o sa se mai calmeze. Si promite-i ca nu vei mai face asta niciodata, macar sa te asculte iarasi si sa iti dea 10 ca sa iti maresti media. Succes!

| alin568429 a răspuns:

Spune-i asa:doamna eu atunci nu am fost la aceea lectie din care mi-ati pus intrebarea, va rog promit ca o sa fiu cuminte de acum.As vrea si eu sa mi-o modfificati sau daca nu sa mi-o mariti sa imi dati o nota mai mare pe langa aiabig grinfundita? incearca

| IuliaTia a răspuns:

Ca sa o convingi trebuie sa recunosti ca a fost vina ta*(ai vorbit si chiar daca ai lipsit puteai sa-ti transcrii lectia)si urmatoarele ore sa fii foarte atenta/atent si sa nu vorbesti in timpul orei. Daca aveai ceva nevoie de la colegi trebuia sa ridici mana sus si s=o intrebi daca te lasa sa ceri ceva de la colegi.pentru ora viitoare dovedestei ca stii lectia mai ales intrebarea pe care tia pus-o. bafta :p