anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Saptamana viitoare am balul(sunt in clasa a9a) si vreau sa merg si la after. Dar n-am mai fost in club niciodata(am 14 ani). Sunt din Suceava si afterul se face la LOUNGE.Deci am cateva intrebari legate de cluburi:
Unde voi sta? Trebuie sa inchiriez o masa dinainte sau sa vb cu un prieten sa inchirieze si pentru mine?
Ce bauturi mi-ati recomanda? Cam cati bani ar trebui sa-mi iau la mine? Ce o sa fac in club?
Se dau bratari la intrare sau cum? Poti sa mai intri dupa ce ai iesit(vreau doar sa fiu sigurhappy?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Adry05 a răspuns:

Depinde cum te cunosti, daca esti tipul care sta mai mult pe la masa, da, merita inchiriat. Vorbeste cu colegii tai si inchiriati impreuna, dar grabeste-te ca se dau repede.
Bea ce vrei, de preferat ar fi sa iei totusi un cocktail (non-alcool) si ceva suc eventual pe restul serii.
Depinde de preturile de acolo si cam cat te astepti sa bei. 50-100 de lei as zice eu.
Ce sa faci in club? laughing Nu-ti zic, lasa ca o sa vezi tu, ce farmec mai are daca stii dinainte pe pasi ce o sa faci? In mare socializezi si dansezi.
Depinde de bac/liceu/oras. Ori bratara ori iti pune o stampila cand iti verifica biletul.
Normal ca poti, prezinti ce ti se da la intrare ca si confirmare ca ai avut biletul.

0 răspunsuri: