| AlexDrHouse a întrebat:

saptamana viitoare am banchetul de clasa a 8a(da, da sunt mica am doar 15 oh go on dar nu conteaza asta ca vreau sa ma distrez) si vreau sa tin minte banchetul laughing. puteti sa imi dati idei de jocuri, nebunii pe care am putea sa le facem (toate clasele de a 8a). eu ma gandeam ca ar fi amuzant sa punem in bautura unui coleg/unei colege niste laxative sau somnifere laughing. sau sa punem in poseta unei fete un prezervativ. daca l-ar vedea s-ar speria laughing puteti sa imi mai dati idei din astea?

5 răspunsuri:
| RisenAngel a răspuns:

Ia un spray pune`l deasupra capului apasa si pune si aprinde o bricheta in raza lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
E totusi un banchet,nu va prostiti!
Voi credeti ca veti putea face ce vreti?
Acolo ma gandesc ca vor fi ceva profesori, dirigintele, asa ca lasa astea.
O fi ea distractie, dar nici chiar asa, suunteti COPII!
Te pup!

| Mihaela1964 a răspuns:

Astea-s glume de cabana, nu de banchet.Nu mergi in tabara, sa va manjiti cu pasta de dinti sau crema de ghete...va fi distractie oricum, fara sa-ti bati capul cu astfel de farse copilaresti, esti destul de mare n-ai 10 ani sa te amuzi de la asemenea tampenii.In plus gandeste-te cum ai reactiona daca ai gasi tu un prevervativ in gentuta ta de bal, de fata fiind si vreun profesor. funny, nu?

| MissPussy a răspuns:

Pai, puteti lua o sticla goala, va strangeti multi formand un cerc (si fete si baieti), rotiti sticla si la cine pica dopul cu cel la care pica fundul sticlei trebuie sa se sarute pe gura (baiat+fata) sau pe obraz (fata+fata) sau daca vreti nu stiu faceti cum vreti voi

| τττ a răspuns:

Bună.
Nu prea sunt bunicele ideile tale.Mai ales faza cu prezervativul.Ție ți-ar conveni să găsești un DUREX în poșetă, mai ales că sunt profi de față?
Sunt acolo profesori, și nu prea mi se pare corect, o să creadă că sunteți needucați. Faceți și voi jocuri de bun gust, de exemplu:
-cea mai frumoasă ținută a fetelor(băieții aleg ținuta favorită)
-cel mai drăguț cuplu(nu contează dacă cei 2 nu sunt un cuplu, formați-vă în echipe de câte 2, adică fată+băiat).
-concurs de karaoke
-concurs de dans
-adevăr sau provocare(nu provocări sau întrebări idioate sau fără sens)
Distracția vine pe parcurs!
Pa, pa.